Sminkek szemre

Babor Absolute Volume & Lenght Mascara

4.5
Hozzáadva 2023.01.23.by

NovakneViki

A volumen növeléssel a „műszempilla” hatás elérése érdekében. A szilikon kefével 3D volumen növekedés hozható létre. A sörték elrendezése gondoskodik a szín minden irányú egyidejű felviteléről.

11 450 Ft-tól

2024.01.26. 12:06

Majdnem tökéletes minőségű termék, kissé túl sűrű a festékje nekem, de a kefe jó kialakítása miatt jól ellehet dolgozni a pillákon. Mint minden Babor termék ez is túlárazott, de aki megengedheti magának annak érdemes tennie vele egy próbát.

Utoljára szerkesztve: 2023.02.26. 12:54 - 2023.01.16. 09:10

2023. január 16.:A karácsonyi babor live shopping során szereztem be. Meglepődtem, hogy méltánytalanul kevés szó esik a babor sminktermékjeiről, pedig ez a szempillaspirál simán tudja azt, amit a high end márkák. Rendelésemkor a műszempilla hatás volt az, ami miatt ezt rendeltem és az első próbánál leesett az állam. Szkeptikus voltam, de tényleg a kefe hármas homokóra alakjának köszönhetően már az első réteg körbefesti a pilláimat. Update: Így két és fél hónapnyi használat után eléggé besűrűsödött, elsőre több réteget vittem fel, de utána a spirál keféjével átforgattam a festéket, és ìgy már ugyanolyan jó, mint első használatkor.Arra persze kíváncsi vagyok, hogy ezzel a festék átforgatós módszerrel meddig tudom majd használni?