hannus.senator
Aktív szemkörnyékápoló gél szem körüli duzzanatokra és karikákra, C-vitaminnalés B5 provitaminnal.
Kiszerelés: 15 ml
2012.07.17. 16:26
Hamar beszívódik, nincs utána ragacsos érzet. Nekem kevésbé hidratál, igaz nálam nagyon igénybe van véve a szemkörnyéki bőröm, eléggé kiszáradt, de sajnos nem hidratált annyira jól.
2012.07.10. 06:51
Néhány napja vásároltam, azt írják, hogy minden bőrtípusra, de végül az UV szűrő miatt választottam ezt, és nem a kék csomagolásos, vízhiányos bőrre valót. Az illata nem túl erőteljes hála az égnek, a fényvédős krémek jellegzetes utóillatát azért éreztem benne, este és reggel használom, amikor felkenem kicsit olyan érzés mintha összehúzná a bőröm..gondolom ilyenkor csökken a duzzanat, meg a karikák. Egyelőre szép tőle a bőröm, ha újabb tapasztalatom lesz majd írom az Update-et. JA és akciósan nagyon jó ára van. 800Ft-ért sikerült beszereznem.
2012.06.23. 17:42
Tekintve, hogy fiatal vagyok még, gondoltam nincs szükségem ránctalanítókra, és egyéb hiper-szuper kenceficékre a szemem alatti karikákra; ezt úgyis pont szem körüli duzzanatokra és karikákra szánták, úgyhogy biztos jó lesz, sőt, talán némi megelőző hatással is lesz a ráncaim ellen. Árban is elfogadható volt, így megvettem, és elkezdtem használni... Kezdetben csípett, de kb. egy hét után elmúlt ez a csípő érzés. Azt hittem, hogy most már minden rendben lesz, ám kiderült, hogy ez csak a kezdet volt. A sötét karikáimmal szinte semmit nem csinált. Amit meg a szemem körüli bőrrel csinált... Hát... Eléggé tönkre tette, sőt, komoly kis ráncocskákat csinált - ami csak akkor tűnt fel, mikor egy héten keresztül nem használtam! :S Így gyorsan megváltam tőle... :(