Szappanok

Balea Konyhai Szappan Narancs és Grapefruit Illattal

4.8
Hozzáadva 2021.02.15.by

andrej

A Balea konyhai szappan megbízható, antibakteriális hatással szünteti meg kezeinkről pl. a hagyma, fokhagyma, halak, stb. illatát.

2017.04.13. 15:50

Vérnarancs és grape őrületem nem csillapodik soha, így sokáig kerestem, és végül boldogan rohantam vele haza, amikor sok idő múlva sikerült egy szem darabot zsákmányolnom. Sosem vettem külön a konyhába semmit, a fürdőben mindig van valami hasonló, de nagyon bevált. Sőt, ha látok, szépen be is fogok belőle tárazni. Azért illatra találkoztam már finomabbal is, ez elég műanyag hatású, szó szerint érzek benne valami műanyagot is, de ennél jobban még semmi nem kapta le a kezemről a hagymaszagot. Értékelésem 4,5, de négyest kap, mert röhej, hogy sehol nem kaptam hónapokig.... és azért a mű beütés kissé zavaró. Amúgy teljesen jó, tökéletesen teszi a dolgát.

2015.04.07. 11:38

Nagyon örülök, hogy beruháztam rá, hiánypótló termék volt a konyhában! :D Erős narancsos illata van, ami talán nem a kedvencem, de megszünteti az egyéb szagokat, és közben nem szárítja a kezem. Zselés állagú, ami egy folyékony szappantól elsőre furcsa, de nem is rossz. Olcsó és jó :)

2015.02.06. 12:53

Itt olvastam először erről a szappanról, pedig sűrűn járok dm-be. Nagyon jó, hogy van ilyen szappan a konyhában. A kezemről tényleg eltüntet minden illatot! Azóta állandó lakó lett nálunk! :)

2015.01.30. 09:06

Nálunk is állandó lakó, finom az illata, friss, citrusos, jól elveszi a kellemetlen szagokat, nem szárít, olcsó és könnyen hozzáférhető - szóval nagyon kellemes cucc. Csokilánnyal egyetértek, én is hiányolom az utántöltőt, és nehezményezem, hogy viszonylag gyorsan fogy, ezért általában kettőt veszek egyszerre. A konyhában ez vált be a legjobban.

2015.01.29. 21:38

Ugyanolyan jó, mint a Palmolive folyékony szappan, azt csak néha veszem meg, amikor akciós, a változatosság kedvéért, de ez a Balea-s az állandó lakó :) Tényleg jó a szagok ellen, nem is szárít. Lehetne 500 ml-es kiszerelésben is, és örülnék belőle utántöltőnek is, mert sajnálom mindig kidobni a flakont, amikor új adag kell, és nálunk elég gyorsan elfogy a 300ml.

2014.12.07. 14:51

Nagyon sok flakonnal elhasználtam már! Én nagyon szeretem! Egy gond van vele... gyorsan fogy!