Lábápolók
Lelőhely: Dm

Balea Láb Dezodor Hajtógáz Nélkül

4.1
Hozzáadva 2012.07.05.

Kényezteti lábait és egész napon át tartó higiénikus frissességet biztosít. Növényi dezodoráló hatóanyagai hatékonyan akadályozzák meg a lábszag kialakulását. A mentol és a borsmenta frissíti a fáradt lábakat.

2018.06.23. 19:53

A szaga bántja az orrom, nem is tudom mihez hasonlítani... sajnos semmi pozitív hatását nem látom.:(

2018.01.28. 22:07

A sok keresgélős év alatt ezt is kipróbáltam, de nem igazán vált be. Hűsít, frissít meg minden, de 8-10 órát nagyon bírja ki. Két csillag, mert hűsít és olcsó.

2016.07.31. 16:26

Nekem abszolút bevált. Furcsa, hogy sokan a túl erős illatára panaszkodnak előttem, én kifejezetten érzékeny vagyok rájuk, de ezzel nincs különösebb bajom. Nagy adag, nálam jól működik és még olcsó is.

2016.05.21. 12:47

lábra nem nagyon fújkálom, de azon kívül mindenhova a gyönyörű összetevői miatt, elsősorban fejre hajszesznek. ferulinsav (!), citromfű, körömvirág, zsurló, rozmaring, komló, fajdbogyó, flavonoidok, rutin. erősen mentolos és alkoholosnagy kedvencem évek óta

2015.12.04. 13:17

Nagyon jó! Ajánlom!

Utoljára szerkesztve: 2015.09.26. 08:40 - 2015.09.26. 08:36

A teafaolajos lábspray-t követően vettem, de egyáltalán nem vagyok vele megelégedve. Az illatától felháborodik a gyomrom, elég szörnyű. Az izzadásgátló hatása sem valami nagy cucc (habar érdemes azt megemlíteni hogy nagyon izzadok, főleg nyáron), ugyanúgy csúszkálnak a lábaim a cipőben, sőt talán mégjobban nedvesednek. Ja, és ragadós is... Az illatokat sem fogja vissza, szerintem eléggé pénzkidobás.