Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
ansc
Limitált kiadás
2025.03.19. 10:46
Imádom az illatát és gyönyörű a csillogás. Nyáron imádooom
Utoljára szerkesztve: 2024.12.10. 10:13 - 2024.12.09. 13:01
Mivel testpermet az illata gyorsan elillan, de 2-3 fújás elég csilllogást ad a bőrömnek nyáron, a pici extra hatás érzetért. Újra megvenni nem fogom, annyit sajnos nem ér.
2024.07.24. 13:34
Nagyon sokáig elég, nagyon csillog, strand előtt szoktam használni parfüm helyett, á/árték arányban szerintem jó termék
2024.07.24. 13:23
Furcsa, én pont mérsékelten tapasztalom csak a csillogását, nem tűnik fel, csak ha kifejezetten kutatom. Kiskamasz lanyaimmal használjuk, rajtuk sem látom igazán. Az illata viszont nagyon finom és hamar múlik, úgyhogy lehet bőven locsolni, ami pont azzá teszi, ami: játékos csajoskodás tiniknek és bohókás lelkű felnőtteknek 😁😅 Nem ragacsos, picit hűsítő érzés pár percig, de persze ez kánikulában értelmezhetetlen. Aranyos cukiság, de nem kell sokat várni tőle.
2024.07.02. 18:36
Tetszik az illata a csillamok is szépek, a fújó feje már nem annyira jó nem porlaszt szépen ugyh össze vissza permetez így a csillamok nem jutnak mindenhová meg egy kicsit ragacsos de amúgy jó olcsó alternatíva.
2024.06.25. 09:40
Csodás ez a spray. Finom az illata és gyönyörű kis csillogást ad a bőrömnek. A nyár legjobb ötlete volt megvenni :)