Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
sugar bunnie
Használatával egyenletes arcszínt kapunk.
Mattít, nem tömíti el a pórusokat.
2018.11.30. 13:00
Esti arckrémnek használom, mert nem lehet alá rendesen sminkelni, úgyhogy nappal csak akkor kenem be vele az arcom, ha tudom, hogy aznap otthon leszek. Olajos hatást kelt nagyon az arcbőrömön. Egy borsónyi elég belőle, így sokáig tart. Illata nagyon kellemes, nekem az nagyon tetszik benne. Összességében 3* az illata miatt
2018.03.16. 10:34
Nagyon furcsa az állaga, nem bírok rá normálisan sminkelni, pedig mindig megvárom, hogy rendesen felszívódjon, ha meg mégis, rettenetesen átfénylik pár órán belül, úgyhogy leginkább kézkrémnek / a dekoltázsomra fogom elkenegetni.
2017.10.31. 22:40
Ha estére bekenem vele az arcom, másnap nem kell programozni használnom sminkelés előtt :)) az illata finom, az én celomhoz tökéletes.
2017.06.30. 11:58
Szép, egységes arcbőrt kapok a használata után, gyorsan beszívódik, elég gazdag termék én úgy vettem észre, elég egy keveset felvinni belőle.A mattító hatása annyira nem feltűnő, de észrevehető.
2017.01.12. 22:01
Nem egy nagy was ist das. Ajándékba kaptam, ár-érték arányban egészen elfogadható termék. Gyorsan beszívódik, nyújt egy alap hidratáltságot. Tusolás után szoktam felkenni, mert ártani nem árthat.
Utoljára szerkesztve: 2016.05.01. 08:22 - 2016.05.01. 07:13
Hát nem tudom. Nem látom rajta azt, amit ígérne, egynek elmegy, de nem nagy szám. Az illata és csomagolása egész jó, de nem a kedvencem. Csak itthonra kenem, mert nincs benne fényvédő, utcára ez önmagában kevés. Nemcsak 30 fölött, minden korban, a fényvédelem az egyik legfontosabb a bőr védelmére. Valamint felkenés után hagy egy réteget, maszkszerű, műanyag érzete van tőle az embernek. Elkenegetem, de nem lesz újra vétel.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.