Sminkek arcra

Balea Young Soft & Clear Mattierendes Make-Up

2.7
Hozzáadva 2016.05.01.by

davincsike

Elfedi a bőrhibákat, mattít és eltünteti a pirosságot.

2 árnyalatban kapható

2017.07.31. 10:49

Első alapozóm volt, így nem volt viszonyítási alapom... sajnos! :D Akkor azt hittem, hogy jó, de nagyon nem volt az. Narancssárgára oxidálódott, egyáltalán nem mattított, sőt, még zsírosította is a bőrömet és vagy nem lehetett rendesen eldolgozni, vagy utána foltosodott be, nem tudom, de mindig azon kaptam magam, hogy foltos a fejem.

2015.03.12. 19:48

Vizes az állaga, használat előtt mindig felráztam. A fedése közepes. 2 hétig folyamatosan használtam, és csak fokozta a pattanásaim számát.

2014.11.23. 21:23

A legvilagosabb arnyalatot vettem meg par evvel ezelott..hat ez egyszeruen siralmas:D sotet es olyan vizes macsmagos...

2014.08.13. 16:13

Fedése közepes.A pattanásokra jó hatással van,mattít.Én is 3 árnyalatot láttam a dm-ben.kipróbáltam, de nekem nem igazán jött be(felrázom használat előtt).Nekem beleül a pórusaimba,ami nagyon látszik,zavar.Utcára nem használom de gyorsegélynek jó lesz.Leváltottam más fajtára.Nem azt mondom hogy nagyon rossz,csak valakinek beválik,valakinek nem.

2014.08.02. 10:02

Fedni szépen fed, A patikra tényleg jó, de csak ha folyamatosan használom, ha abba hagyom 100X rosszabb. Nekem csak 5 percig mattít. Utána még fed sokáig, de csillog, viszont sajnos a bőrömön ha a puderként is használom akkor csúnya mű hatása van és nem szeretem, egyébként a púdere is nagyon jó lenne, ha nem az én bőrömön használnám. =) Mindkettő nagyon jó kis cucc. Mindenképp újra veszem, mert eddig ez a legjobb amit használtam és nem fáj tőle a szemem.

2014.03.09. 16:10

nekem nagyon bejött, nem zsírosít, tényleg mattít, és egész napon át tart. a kőpúderrel együtt tényleg nagyon tartós