Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
prszilvia13
Puha bársonyos textúrájú alapozó, mely akár 12 órán át a bőrön marad hibátlanul. Pro-performance formulálya segít megakadályozni a bőr csillogását.Matt finish-t biztosít.
Profi felhasználásra is.
2016.05.25. 11:54
Hm. Külsőleg kicsit igénytelen, mivel tök ferdén volt rajta a címke, meg buborékos is volt alatta. De az adagolója jó, mert elég szűk, emg lehet nyomni és nem fog 100 tonna kifolyni. Maga az alapozó elég folyékony, de szépen el lehet oszlatni, nem lesz csíkos vagy foltos. Nekem az ivory szuperül passzol a sápatag bőrömhöz. Fedése közepes, korrektor mindenképpen kell. Felvitel utána a tapintása nagyon jó: selymes, puha. Mattítani mattít, de kell a púder, mert kben hamar átfénylik. Púderrel is csak 2-3 órát bírja (20-22 fokban), aztán fényleni kezd, meg beleül a ráncokba... EZ egyáltalán NEM professzionális. Hétköznapra, ha nem akar valaki szépséges arcot,arra szuper. De szerintem inkább hibátlan, normál bőrre való.
2014.12.09. 10:17
Én is a make up plazaból rendeltem, (az olcsó ára miatt) de nekem nem jött be, a fedése nem valami szuper, zsírosabb bőrön nagyon hamar fényesedik, kopik, alapjáraton ez egy jó alapozó azoknak akiknek normál, vagy száraz a bőrtípusuk :) Ahhoz képest hogy professzionálisnak titulálják, hát nekem nem az sajna :(
2014.11.26. 11:07
Megrendeltem a MUP-ról, mert az ára kedvező, a színe jónak tűnt, és kíváncsi is voltam. (A barry-m alapozót használom egyébként ami nagyon bevált.) Az állaga kicsit folyékony, de szerintem nem baj mert így könnyű eldolgozni, főleg ecsettel. A 02 Natural árnyalatot vettem, ez a téli bőrszínemhez pont passzol. Egyébként inkább sárgás tónusú bőrhöz való. A Paese bambuszpúderrel használtam és egész nap bírta, reggel 6-tól este 18-ig. A homlokom fényesedett meg egy egészen kicsit, de mindent egybevetve akkor is nagyon jó szerintem. Ár-érték arány szuper, valószínűleg újraveszem.