Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

bebe Young Care Beautiful Arctisztító Maszk

Hozzáadva 2023.06.15.by

Ginatural

Zuhanyzás közben használható, 60 másodperc alatt tisztít. Segíti a pórusok finomítását, ragyogó arcbőrt kölcsönöz. Vízgőzzel hat. Gyors hatás.

2020.03.05. 18:04

Ajándékba kaptam, az előtt soha nem használtam arcradírt, túl durva módszernek éreztem. Ezt viszont használom egy ideje, és nagyon tetszik. A szemcséi nagyon finomak, és nincs is belőle túl sok benne, szóval egyáltalán nem sérti a bőrömet. Azon kívül krémes, így egyáltalán nem szárít, sőt nagyon jól ápol! És nem utolsósorban tényleg nagyon egyszerű és gyors a használata, ez a zuhanyzás közbeni dolog nekem nagyon bejött!!

2018.03.23. 15:40

Az eddigi legeslegjobb arctisztító, amit valaha használtam! Gyors, és szép tiszta bőrt eredményez. Heti 2x használom és imádom. Az illata finom, nem csíp a szemcsék szerintem pont olyanok mint amilyennek lennie kell. A bőröm nem csípi, nem irritál és ami a legjobb hogy nem feszül utána , mint nekem a legtöbb tisztítótól. Maszknak hívják de 1 perc alatt nem szárad meg így inkább tényleg arclemosónak, arctisztítónak mondanám radírozó hatással. Szuper termék!