Sminkek arcra

Benefit Brow Collection Brow Microfilling Pen

Hozzáadva 2023.07.17.by

DawnMelody

0,77 ml

"Segítségével a sminkkirálynők otthon alkothatják meg a szemöldökük ultra-definiált microblading megjelenését! A titok a háromágú hegyben rejlik, amely az erő és a rugalmasság optimális keverékével hihetetlenül finom vonalakat rajzol, amelyek zavarbaejtően hasonlítanak a valódi hajra. A bónusz? A textúra vízálló, elkenődésmentes és nem foltosodik – a microblading hatás akár 24 órán keresztül is kitart."

4 árnyalatban kapható

€29-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.03.18. 17:28 - 2025.03.18. 16:21

Ez a legjobb cucc szemöldökre, amivel valaha dolgoztam! És nem vagyok kispályás, mert nagyon kevés szemöldököm van, az egyikben ráadásul 4-5 öltéssel egy gyerekkori baleset miatt, így ott alig nő pár szál. Szóval kb. évente járok tetováltatni, de mivel nagyon hamar kidobja a bőröm, a köztes időkben muszáj valamivel felturbózni. Sajnos szomorúan látom, hogy ezt épp kivezetik a kínálatból... Ennek a színe tökéletes (medium brown), mert hideg árnyalatra van szükségem és a legtöbb szemöldöktermék kínálata a szőke-meleg árnyalatú barnák-fekete tengelyen mozog. Nekem nem kopik le egész nap, sőt edzésen is fent marad. Strandon, szaunában nem, mert ahogy előttem is írták, nem vízálló, de szerintem nagyon tartós! A márka szemöldökzseléjével szoktam fixálni, ami szintén profi cucc.

2023.07.18. 16:47

Nem vártam tőle sokat, de egész jól működik.A legsötétebb árnyalatot vettem meg, de ez is nagyon világos és halvány (fehér bőröm, kb fekete szemöldököm van). Én csak a szemöldököm "elejére" használom (mert nagyon távol vannak egymástól), így egész okés az összkép, de azért ennél sokkal sötétebbnek tűnik a promós képeken, így kicsit csalódás.Annak örülnék, ha kissé vékonyabb "szálakat" lehetne vele húzni, mert néha elmosódik, és már nem látszik, hogy szálakat húzok vele.Ha nem zsírosodik extrém módon a bőr, akkor egész tartós, de a csomagolás állításaival szemben abszolút nem vízálló!Ezek fényében brutálisan túlárazott.