Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.2
Hozzáadva 2017.07.19.by

tavaszilány

2016.05.24. 14:14

Nagyon jó hidratáló, könnyen beszívódik olajos formula.Nagyon száraz bőrre is ajánlom , korosztálytól független! A Kedvenc testápolóm egyike!!!

2015.08.01. 10:28

Nagyon kedvelem, hamar beissza a bőröm, nem marad utána nehéz, zsíros érzet.

2013.07.31. 07:47

Nagyon tudom ajánlani száraz bőrre. Először kissé zsírosnak hat, és kevesebb is elég belőle-ezáltal sokáig kitart! De kis idő elteltével teljesen beszívódik a bőrbe, egyáltalán nem hagy zsíros nyomot, és a bőr tapintása selymes lesz, és az illata valami fantasztikus!!!!!! Először vettem ilyet, és egyből bevált. Ha elfogy újra veszem. 800 Ft, de 400 ml-es! Abszolút megéri.

2013.06.09. 10:01

Nagyon ki tud száradni a bőröm, nem igazán volt még testápoló ami ilyen szépen rendbehozta volna. Nekem gyorsan beszívódik, és még a feszesítő hatás is érezhető picit. Az illata is isteni! Kézkrémnek is szoktam használni.

2013.04.06. 11:55

Nem rossz :) picit szenvedtem a felkenéssel, de legalább masszíroztam magam :D 1 hónap után picit lehetett látni a feszesítő hatását :)

2013.02.21. 23:52

Szerintem nagyon macerás a kenése,én még utána jó ideig ragadok tőle. De tetszik a vízlepergető hatása,nem mosódik le szappanként habozva a kezemről,mint a legtöbb testápoló. És ha nagyon durván kiszárad és érdes a kezem télen,nincs az a norvég formula ami helyrehozná,csak ez a testápoló! Ha már nagyon száraz a bőröm,használom egyszer és tartósan helyrehozza,mint egy pakolás. De naponta nekem "sok" lenne,mármint nem a hatás,az jó,hanem a macera vele. Mégis elengedhetetlen tartozéka a fegyvertáramnak,mindig kell,hogy legyen itthon. :)