Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Kozmetikus, online

Bielenda Hydra Care Normalizáló és Frissítő Hatású Arckrém Zsíros és Kombinált Bőrre

4.5
Hozzáadva 2018.02.05.by

tika

Dehidratált, kombinált bőrre kifejlesztett könnyű krém. Kíméletes, de rendkívül hatékony összetevőket tartalmaz: vitaminokban és ásványokban gazdag kókusz vizet, nyugtató és feszesítő hatású aloe vera kivonatot, antibakteriális és anti-akne hatású azeloglycine-t, bőrszínjavító és regeneráló hatású B3-vitamint. A krém hidratálja a bőrt, kiegyenlíti az elszíneződéseket, enyhén mattító hatású, összehúzza a pórusokat és csökkenti azok láthatóságát, kisimít, jelentősen javítja a bőr állapotát és kinézetét. Egyedülálló könnyű, vizes állaga nem nehezíti el a bőrt, könnyen eloszlik, majd azonnal beszívódik. Használatával a bőr matt, hidratált, friss, bársonyosan puha és kisimult lesz, használható önállóan vagy sminkalapként is.

2020.04.14. 15:51

Szerettem az illatát. Jól hidratált, puha volt a bőröm. Nekem kicsit atfénylett az orrom, de ez nem feltétlen a krém hibája, így 5 csillagot megérdemli 😊

2019.11.11. 11:42

Szuper illatú,kellemes tesztúrájú krém,ami hidratál nagyon,gyorsan beszívódik.Télre ideális számomra.Az illata annyira megtetszett,hogy más termékeket is rendeltem a termékcsaládból.

2019.04.04. 10:56

Az illata isteni, jól hidratál, de nem lesz tőle zsíros és ragacsos az arcom.

2018.08.11. 20:40

Nyár elején használtam ezt a krémet és nagyon szerettem. Könnyű állagú, jól beszívódó, kellemes illatú krém. A bőröm láthatóan szebb volt, mikor használtam. Nagyon jó termék. A mínusz 1 csillag azért, mert gyorsan fogyott.

2018.07.30. 07:05

Az arcom néhány nap után sokkal hidratáltabb lett tőle, és a pórusaimat is kicsit össze húzta. Nem hagy zsíros ragacsos érzést a bőrön. Az illata kellemes.

2018.05.22. 09:48

Egy hete kezdtem el használni a krémet, eddig nagyon megvagyok vele elégedve, nagyon puha és selymes lesz tőle az arcbőröm és mintha kevesebb mitesszerem is lenne azóta. A legelső használat után kis pattanások jelentek meg az arcomon, de másnapra már el is múltak. :)