Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Bioderma Atoderm Intensive Balsam

4.6
Hozzáadva 2023.10.10.by

mstindigo

Bőrerősítő és gyulladást enyhítő ápoló krém a nagyon száraz, atópiás bőr kezelésére

• Skin Barrier Therapy® szabadalom tartalmának köszönhetően pótolja az atópiás bőrből a hiányzó lipideket, valamint biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt.
  • Bőrgyógyászati-kozmetikai kezelést biztosít az irritált bőrre, és az extrém szárazságra is.
  • Gátolja az irritációt és viszketést.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.28. 18:03 - 2024.12.08. 17:07

Nekem nem vált be - ragad, tömény, nem szívódik be, kellemetlen, fullasztó. Viszont alapvetően nem is nekem való mert nem nagyon száraz a bőröm és nincs ekcémám, szóval lehet, hogy nem mérvadó a véleményem és utóbbiak esetén az előttem szólóak szerint tök jó. Mindenesetre normál bőrre nem ajánlanám.

2024.11.16. 14:31

Ekcémára tökéletes! :)

2024.05.09. 10:45

Legjobb cucc ekcémára! Nehezen szívódik be, de nagyon hatásos. A kisbabámra is ezt használom.

2024.03.02. 07:02

Tesztelésre kaptam a terméket, amit ezúton is nagyon köszönök! 😊A kezeim télen rendszerint ekcémásak. Ez a termék nagy segítségemre volt, mivel rendkívül jól nyugtat és hidratál, végre nem repedtek véresre a kezeim. Biztosan ennél a krémnél maradok a továbbiakban, egyedül a kiszerelésből fogok másikat választani, mivel a tubusos kupakja számomra nagyon nehezen nyílik.

2024.02.06. 13:14

Egy termékmintát kaptam, valamiért szentül meg voltam győződve, hogy arckrém..elhasználtam, majd vettem egy nagy kiszerelést is. Gyönyörűen hidratálta a vizhiányos bőrömet és a kiszáradás nyomait (apró ráncocskák a bőrfeszüleszés miatt) eltüntette.Az arcomnak adott egy pici zsíros fényt, de ezt nem bánom,mert még este is érzem, hogy kitart a hatása

2024.02.03. 18:13

Nagyon szeretem, a kezemen lévő ekcémát a szappanjával együtt használva teljesen elmulasztotta, azóta sem jött elő.Télen-nyáron is szuper, kicsit testesebb krém, így elég kevés is belőle. Minden csillagot megér :)