Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Parfümériák

Blue Therapy Fiatalító Szérum

Hozzáadva 2013.01.08.by

Guttmann Natasa

Stimulálja a bőr saját megújulását, segít a ráncok és pigmentfoltok elleni harcban és javítja a bőr feszességét. Tiszta és természetes alga kivonatot tartalmaz.

19 815 Ft-tól

2020.11.26. 15:27

Én csak próbaként kaptam 4 kis tasakkal de imádtam... az állaga, illata és hatása nagyon megfogott. Utána olvastam kicsit, elég vegyesek a vélemények. Én azt vettem észre hogy azonnal simább lett tőle a bőröm és valahogy egészségesebnek tűnt. Kellemes érzés a bőrön, nem nehezített, pattanásokat nem vettem észre az a pár hét alat míg elfogyott hogy hozott volna.

2018.03.11. 16:48

Reggel nem lehet használni, mert nem tudok sminkelni rá. Este használtam krém alá, de semmi extra változás. Ráncok ugyanolyanok. Bőröm nem lett feszesebb, talán a hidratálást segíti egy kicsit, de ezért a pénzért ez kevés nekem.

2017.02.20. 18:36

Felkenés után egy kicsit ragad. Intenzív illata van, mely viszonylag gyorsan eltűnik.Nem tapasztaltam túlzottan jótékony hatását, de rosszat sem.

Utoljára szerkesztve: 2017.09.09. 07:21 - 2015.04.05. 04:52

Jó véleménnyel is vagyok róla és nem is. Egyrészt szárít, másrészt nehéz rá sminkelni. Egyszerűen lekopik a bőrömről néha. Simít és javít a textúrán, de hosszútávon én nem fogom ezt használni. A krémmel együtt használom, ami kombinált bőrre való krém. Egységes, sima lesz tőle a bőr. Erre megy a primer és alapozó. Nem üt át. Nekem nem fénylik a bőröm, kicsit olyan Lancome genifique hátszelu.

2013.03.22. 15:25

Legutóbb ezt vettem, és nem bántam meg. A fáradt bőrt kisimítja, és kellően hidratál. Sajnos nincs tele annyi antioxidánssal, mint Paula széruma, ezért valószínűleg nem fogom gyakran venni.

2013.02.28. 21:25

Ki akartam próbálni végre a Biothermet és végül emellett döntöttem. Nem olcsó, de úgy vagyok vele, hogy ha valami hatásos akkor azért hajlandó vagyok megfizeti az árát. Jó rá sminkelni és tényleg kipihentebbnek tűnik a bőröm. A ráncok elleni harcot annyira nem tapasztaltam de a pigmentfoltjaim valóban halványodtak tőle.