Hidratáló krémek
Lelőhely: Parfümériák

Biotherm Skin Best Night

Hozzáadva 2023.09.01.by

Lauu

A Skinbest a Biotherm arcápolócsaládja a fáradtság első jelei ellen. A Skinbest Cream antioxidáns hatású éjszakai arcápoló. Képzeljen el egy pihentető alvást egy tégelybe zárva! Nap nap után, ébredéskor az arcbőr mintha fiatalosabbnak tűnne: kipihentebbnek, ragyogóbbnak látszik, és az apró ráncok mintha kisimulnának. Az arcbőr ellenállóbbnak tűnik, és energiával telinek érződhet.

14 750 Ft-tól

2018.03.12. 20:25

Bár gazdag krém, mégse zsíros, szereti a bőröm. Nem irritál. Reggelre friss bőrrel ébredek. Szeretem. Masszázsra is alkalmas, mert nem csomósodik.

2017.10.05. 11:06

A használata nagyon kellemes, könnyen siklik az arcbőrön, gyorsan beszívódik és egyszerűen jó "viselni". Reggel kisimult, kipihent bőrrel ébredek. Tényleg olyan ez a krém, mint egy hosszú és pihentető alvás, amely regenerálja, megújítja a bőrt.

2017.09.02. 06:08

Nagyon jó , de már elfogyott sajnos. Újravenném bármikor.Ajánlom.

2017.05.03. 20:49

Imádat! A száraz részeket hidratálja, a zsíros részeket nem csapja ki és másnap sem ül ki a T-zónámra a "szalonnába fejeltem"-horror. Ha használom, tényleg látványosan sugárzóbb és teltebb a bőröm, mint azokon a napokon mikor elsunnyogom. Tuti újravevős, megéri az árát!