Sminkek szájra

grund

2014-es nyári limitált kiadás

Színezett ajakbalzsam

2015.07.05. 11:44

pink popsicle lett az enyém is :) azt kaptam amit vártam, könnyű színezett ajakbalzsamot. jól hidratál, nappalra tökéletes viselet, habár nem valami tartós, sokszor kell újrakenni, de nem baj :)

2014.06.28. 10:27

A Pink Popsicle árnyalat van meg nekem is, én nagyon szeretem. Hidratál és emellett szép nude színű lesz tőle az ajkam, hétköznapokra tökéletes. Viszem magammal nyaralásra, az tuti.

Utoljára szerkesztve: 2014.10.12. 16:48 - 2014.06.26. 18:46

update: mivel azóta szinte csak ezt használom, és ma újra is vettem, azt hiszem mégiscsak jár neki az ötös.A pink raspberry árnyalat nekem a tökéletes könnyű nyári szín, egyáltalán nem találom erősnek, de mondjuk nekem eleve sötétebb rózsaszínű a szám. Nagyon nagyon tetszik, jó érzés is viselni, de az ár/érték aránnyal nem vagyok elégedett. És ha már nyári limitált kiadásról van szó, örültem volna, ha van benne spf.

2014.06.25. 13:56

Popsicle árnyalatban vásároltam meg ezt a szájbalzsamot. Szerintem majdnem olyan, mint egy rúzs, látszik, ha kimész a vonalból, és sűrűbb is a textúrája, mint egy sima ajakápolónak. Ezzel szemben egyáltalán nem tartós. Csalódtam benne, én inkább ajakápolóhoz közelebbinek gondoltam, lájtosabb állaggal, tartósabb ápoló hatással, átlátszóbb színnel. Valahogy elkoptatom majd, de biztosan nem veszem újra. Számomra pénzkidobás volt, bár a BB termékeket egyébként kedvelem.