Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
eszterrr
A Bronzing Primer simává, egyenletessé és mattá teszi a bőrt. Csokoládés illattal. Használható bronzosításhoz, kontúrozáshoz és primerként is.
2017.03.27. 09:43
Még nagyon rég szereztem be, az illatát imádtam, érdekes volt a textúrája. Nekem alapozó alá nem igazán működött, nem látszódott semmi az összképen, de lehet csak én vittem fel vékony réteget. Alapozó felett szépen mutatott. A macerás használat miatt sokkal inkább nyúlok por állagú bronzosítók után.Nagyrészt amiatt maradt meg a kollekciómban, mert sok helyen említik a Chanel Soleil Tan De Chanel koppintásaként.Nem dobtam tőle hátast, lehet ha kicsit több színem lenne jobban ki tudnám használni :D
2015.07.29. 04:50
Elsőre elég sötétnek tűnik, de szépen el lehet kenni, akkor kicsit olyan aranyló-barnás színe van. Én alapozó alá használtam (elvileg lehet alá és felé is, de szerintem felette elég sárga lenne), de sajnos nem vagyok elég ügyes, jobban szeretem a púdereket, a krém bronzosítókkal meg pirosítókkal nem tudok bánni, úgyhogy felrakom az enyémet, hátha érdekel valakit.