Hajápolók

Brelil CC Colour Cream

3.8
Hozzáadva 2019.07.11.by

Kmerci

Színező, illatosított hajszerkezet helyreállító és hidratáló pakolás, direkt színező pigmentekkel. Intenzíven táplálja a festett hajat, kiemeli a hajszín természetes árnyalatait. A hajat selymessé és fényessé teszi már az első használattól kezdve.

2024.07.17. 19:28

Csodát nem tesz, minimálisan színezi a szőkített hajat, gyorsan fogy. Ár-érték arányban nem túl jó. Nem újravevős.

2020.05.30. 12:01

A rozsaszin van meg belole es az illata valami fantasztikus 😍 nagyon eros grapefruit illata van ezt kifejezetten imadom benne :)A hajszinemet nem kifejezetten elenkitette szoval azzal kapcsolatban pozitivat nemtudok mondani viszont puha es selymes lett a hajam tole igy az elso hasznalat utan egybol :)

2020.01.15. 12:21

Tuti, hogy én csinálok valamit rosszul... barna a hajam, nem festett, természetes. Bárhogy próbáltam (vizesen, szárazon), sehogy nem akarta befogni. Szerencsére nem zsírosít vagy szárít, finom az illata, de részemről így felejtős...

2019.12.27. 13:05

Én a barna hajra valót használom, fodrászom ajánlotta, feketéről csokibarnára váltás után, alkalmanként balzsam helyett használva.Nagyon szép csoki színt ad a hajnak, csak tövekre kenve ki is lehet tolni a festést is.Szeretem az illatát, sokáig lehet a hajon érezni, nagyon szép fényes lesz tőle a hajam.Aki szeretné kipróbálni a barnát, annak egy tipp, hogy ne járjon úgy, mint én: Használj kesztyűt, mert eszméletlenül befogja a kezed!!!!!

2019.08.02. 06:06

Nagyon jó illata van, magában nagyon tömény színező hatása van még balzsammal keverve is kicsit bekékítette a hajamat de ha eltalálom a megfelelő keverési arányt nagyon jól hamvasít és nem szárít, ami nagyon fontos a szőke hajnál. :)