„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
pampamacska
Ez az ultra fejlett fekete bronzosító egy igazán remek fejlesztés, ami a tökéletes szín megszerzésére törekszik. Barnulást fokozó DHA elixírnek köszönhetően az azonnali hatás nem marad el, lenyűgözően mély bronzos árnyalatú színt eredményez.
Argan olaj & Kókuszos testvaj keveréke rendkívül hatékony kondicionáló és feszesítő, hogy bőröd ragyogó és mélyen hidratált legyen.
Utoljára szerkesztve: 2019.05.24. 11:10 - 2019.05.24. 11:10
A kis tasakos verzióban próbáltam ki. Nekem hatásos volt , gyönyörű barna lettem, viszont a nagy kiszerelésben sokalltam az árát így nem vásároltam meg. Aki szívesen szánna ennyi pénzt egy jó szoli krémre annak ajánlom!
2018.06.03. 15:42
Hatásos,nem is égtem meg amikor használtam,de nekem nem vált be.Pár alkalom használat után elviselhetetlen narancssárgás színem lett töle igy váltottam az Australian gold-ra. Illatra jó,böröm könnyen beszívja de nem ajánlanám.
2015.06.19. 15:19
Nagyon jó, aki megengedheti magának és szép színt szeretne annak csak ajánlani tudom. Nagyon szeretem az illatát, 12 perc szolizással (heti 3x) gyönyörű színem lett!
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.