Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
creamchito
Ez a könnyű fluid kitúnő a rosacea és a kiütések kezelésére. Gyulladásgátló, antioxidánsokaban gazdag, csökkenti a látható bőrpírt.
2023.10.13. 19:39
Könnyen beszívódik, gyorsan nyugtatja az érzékeny bőrt. Gazdasàgos pumpás kiszerelésből az utolsó cseppet is ki tudom tuszkolni. Megéri az árát.
2017.08.21. 18:41
Könnyen beszívódik a bőrbe, szeretem nagyon a fluid szerű krémeket. Nem hagy zsíros réteget a bőrön. Könnyű a viselete, tényleg nyugtatja a bőrt. Nem kimondottan rosaceás a bőröm, viszont nagyon érzékeny, így jó szolgálatot tesz, megalapozza a nehezebb krémek felvitelét, melyektől azelőtt sokszor kipirosodtam. Kellemes illata van, de az illatanyag annyira könnyű, hogy nem hiszem, hogy bárkinek is irritálná a bőrét.