Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
makacs.imola
A BYS szájrúzs varázslatos és érzéki ajkakat varázsol.
12 klasszikus,természetes árnyalatban.
Utoljára szerkesztve: 2015.10.10. 16:38 - 2015.10.10. 16:37
Sajnos nagy szívfájdalmam ez a rúzs. A sötétebb színek mesések és brutál pigmentáltak, de sajnos túl krémes az állaga, így rövid idő alatt elcsúszkál, maszatolódik az ajkakon. Emiatt nem is tartós, evéssel, ivással azonnal lejön. Tényleg nagyon sajnálom, de a színe miatt (kedvencem a cranberry red) elhasználom, majd megprálom ceruzával alatta.
Utoljára szerkesztve: 2014.04.10. 19:54 - 2013.04.20. 15:16
A színébe teljesen beleszerettem, így megvettem. Pár héttel később már bántam, mert - nem volt tartós,- ketté törött....... így a kukában végezte.
2012.11.07. 13:10
Szerintem annyira nem rossz, szép színek.champagne rain világos és természetes szín, krémes állagú.finom narancsos illata van.Nem túl tartós, de nálam semelyik rúzs sem tart sokáig.az ára is kedvező.
2012.07.25. 20:29
Csalódás volt,mondjuk ennyiért meg se kéne lepődnöm.Nem fed,20x át kell kenni hogy legyen színe,kenődik,meg olyan csúnya az egész eredmény.Pezsgőszín van nekem.