Sminkek arcra

4.5
Hozzáadva 2021.03.25.by

szeliger

• 98 százalékban természetes összetevők
  • Világostól a közepesig, építhető fedés
  • Matt lágy ragyogással
  • Vegán

2023.02.10. 21:36

Szerintem ez egy nagyon jó alapozó, 010-es árnyalatban használom. Természetes hatása van a bőrömön, inkább mattnak mondanám, a fedése pont jó, nem túl sok. Hétköznapi sminkhez tökéletes! Púdert számomra nem feltétlenül igényel, a nap végére persze kissé átfényesedik, de nem tocsog az arcom, ez tetszik benne a legjobban.A csomagolása is okés, utazáshoz különösen jó, azonban picit nehéz kinyerni belőle a terméket, a pumpás alapozók jobbak ilyen szempontból.

2021.04.08. 16:26

A 010-es neutral sand árnyalatot választottam ami egy sárgás közepesen világos szín és jól passzol a tavaszi bőrtónusomhoz. Csomagolása praktikus, tubusa kézre áll, maga az alapozó nem túl folyékony inkább krémesebb, a nagyfejű tarte ecsetemmel gyerekjáték volt feltenni. Egy rétegben is szépen fed, és annak ellenére, hogy matt finsht ígér nem szárad púderesre. A huda porpúderével fixáltam kb. 4 óra elteltével kezdett átfényesedni ami a nem olyan rossz a bőröm zsírosságát figyelembe véve. Ha valaki szeretné élőben tesztelni a müller forgalmazza 3 árnyalatba, máshol még nem láttam.