Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
szeliger
Gél textúrájú, magasfényű rúzs, hialuronsavval.
10 árnyalatban kapható
2023.05.16. 11:38
Nude árnyalatban van meg. Szépen hidratál de nem túl tartós. Ennek ellenére nagyon szeretem.
2022.11.19. 08:37
Magas fényű, szép a fedése. Könnyen elkenődik, vigyázni kell rá. Hidratál.
2022.07.01. 15:26
110-es gyönyörű mályva szín tulajdonosa vagyok. Ez lehetne a tökéletes rúzs, ha tartósabb lenne 5 percnél. Sajnos felkenem, veszek 2 levegőt és már ott sincs...
2022.06.21. 08:58
2 árnyalatban vettem meg. Gyönyörű a finishe, szépen fel lehet vinni, nekem tetszik ez a géles állag. Egyáltalán nem tartós, de én így is nagyon szeretem. Inkább hétköznapi viselet, alkalomra biztosan egy jóval tartósabbat választanék. Egy erősen pigmentált ajakápolónak mondanám inkább.
2022.05.24. 09:37
nem nagyon szerettem meg - hétvégén vettem 120-as vörös árnyalatban, úgy alakult, hogy egy darab rúzst nem hoztam magammal és mindenképpen szerettem volna valami színt kenni az ajkaimra. nem volt kinn teszter, hálistennek a rúzs le volt matricázva, igazából a gél állag fogott meg a csomagolásán, amiért ezt választottam. az én ízlésemnek kicsit túl fényes ez a rúzs, lehet, hogy más színnel jobban működik ez az állag és finish, de vöröset én személyszerint jobban preferálok matt verzióban. könnyen kenhető, szépen siklik, felkenéskor nem fut ki a szájon kívülre. ahhoz képest, hogy hialuronsavas, én nem vettem észre tőle különösebb ápolást, sőt, szerintem szárított is kicsit már, de egyébként az én átlagos hidratáltságú számon nagyon szépen mutatott és egy simító hatást is észre lehetett venni az első 2-3 felkenéskor. semennyire sem tartós, egy korty után már igazgatni/újrakenni kell. az illata kifejezetten nem tetszett, nagyon erős, mű gyümölcsillat.inkább olyan alkalomra ajánlom, ahol nem kell se sokat inni, se enni, se beszélni, aki nem szereti a szájfényeket, de felkenne valamit mondjuk egy sétához vagy vásárláshoz, annak ez a rúzs szuper, én inkább maradnék a matt rúzsoknál. azért megadom a 4 pontot, mert ár-érték arányban jó termék, de nem hinném, hogy fogok még belőle venni.