Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Tvylvis
Kézkrém fehér agyaggal és császárgyökérrel. Gazdag formulájának köszönhetően regenerálja és védi a kezeket. A száraz kezeket puhává varázsolja, védi őket a káros környezeti hatásoktól és a hidegtől.
Ecocert által certifikált natúrkozmetikum.
2022.01.22. 15:12
Kis kiszerelést rendeltem csak belőle, de egészen megszerettem. Enyhe, kellemes illata van, könnyű eloszlatni és nem is marad utána ragacsos a kezem. Egyedül a hidratáló hatása gyenge picit télen, de még így is megfontolom, hogy lehet, hogy újrarendelem, mert jó érzés használni.
2015.06.01. 18:45
Egyre több terméket próbálok ki a márkától, és eddig meg vagyok velük elégedve. Ez a kézkrém nagyon jó állagú, könnyen kenhető, kellemes, diszkrét illatú. Gyorsan beszívódik, rendszeres használat mellett jól ápol. Ár-érték arányát tekintve igen erős négyest kap, mert csodaszernek azért nem minősítem. Bátran ajánlom kipróbálásra.