Szemkrémek

Hozzáadva 2021.09.07.by

szeliger

15 g

Feszesítő szemkörnyék ápoló.

Teljeskörű feszesítő, bőrkisimító szemkörnyék ápoló krém, amely a mikrokeringés fokozásával csökkenti a puffadtságot és a sötét karikákat. Gyengéd a szem érzékeny területeihez, kellemes, illatmentes krém, amely könnyedén beszívódik a bőrbe. Használja minden nap reggel és este a szemkörnyékre.

25 890 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2019.03.15. 19:54 - 2018.06.02. 16:21

3x3 ml-es mintát használtam belőle, így inkább csak első benyomásaim vannak, mint megalapozott véleményem.Szinte azonnal beszívta a bőröm, nem kellett rá várni, hogy folytathassam a reggeli rutinomat. Ez előny.A ráncaimért én is "megdolgoztam", ez a mennyiség nyilván nem lehetett elegendő arra, hogy látványos változást érzékeljek, különben csoda lenne, és minden pénzt megérne. Teljes kiszerelésű vásárláson nem gondolkodom, nem érzem jobbnak, hatásosabbnak, mint a harmad-negyedáron kapható hasonló termékeket.Legyen négy a csillag, de felfelé kerekítettem.

Utoljára szerkesztve: 2015.03.28. 16:26 - 2015.03.28. 16:13

Mutatós lakkfekete tégelyben érkezik, a tégely mellé csomagolva kis fekete műanyag spatula, Chanel logoval. Kedves gondolat, hogy adnak mellé ilyet, ugyan még egyszer sem használtam, mindig ujjbeggyel viszem fel. A tégelyt kinyitva műanyag lapka védi a krémet, kis füllel ellátva, hogy könnyebb legyen leemelni. (Őszintén szólva ezeket én mindig kidobom, amint elfogyott már annyi a krémből, hogy nem ér fel véletlenül sem a tetejéig.) A fehér színű krém nem illatosított, nagyon enyhe, jellegtelen szaga van. Tartalmas állagúnak tűnik, de ennek ellenére nagyon könnyen beszívódik. Nem csíp, szépen feltölt, szerintem láthatóan csökkenti a ráncokat és jól bírja a sminkelést is. A krém teljesen rendben van, csodaszernek azért nem mondanám, de teszi a dolgát. A tégely kupakja viszont megőrjít, visszatekerésnél nehéz eltalálni a menetét, rendszeresen félretekerem. A csomagolása miatt biztosan nem fogom újravenni.