Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Hozzáadva 2021.09.21.by

juditkaa70

15 g

2021-ben megújult összetétel!

A szemkrém segítségével simító és feszesítő hatást kölcsönöz a szemkörnyéknek. Az olyan természetes hatóanyag, mint a retinol küzd az öregedés jelei ellen. A Phyto-Active komplex gazdagítja a formulát, amely megnyugtatja és revitalizálja a szemkörnyéket. A puffadtság és a sötét karikák megjelenését csökkenti.

€78-tól

2025.01.08. 15:11

Normál bőr
Bőröregedés

Az egyik legjobb szemkörnyék ápoló. Finom és krémes állagú, könnyen és jól beszívódik. Jól hidratál, kellemes viselet, semmiféle irritációt nem okoz és gyönyörűen ápol.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.23. 04:36 - 2024.06.17. 08:02

Száraz bőr
Pirosság (rozacea)

Évek óta az első szemkörnyékápoló, amit biztosan újra veszek. Gyönyörűen kivasalja az apró kis ráncokat a szemem alatt, és mióta ezt használom, nem táskásodik a bőr. Szemhéjamra is használom reggel és este. Nagyon könnyen eloszlik, siklik a bőrön. Az ujjamat nem is mártom bele, csak finoman végigsimítom ujjbeggyel a felületén, és annyi krém tapad rá, amennyi pont elég egy-egy szemre. Abszolút favorit. Szeretem a hatását és használni is jó érzés.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.28. 09:11 - 2024.01.19. 16:07

Kombinált bőr
Pigmentfoltok

Az egyik kedvenc szemkörnyék ápolóm, már a 3. tégelyt használom. Kiszerelése üveg tégely, amibe kis műanyag spatulával nyúlok és egy lágy kellemes textúrájú, valóban gyöngyházas fényű, krémet simítok a szemkörnyékemre. Én is nappalra használom, villámgyorsan felszívódik, könnyű rá sminkelni, mindennel jól működik. Fantasztikusan hidratál, kellemes viselet, semmiféle irritációt nem okoz. Az esti rutinomban egy testesebb SkinCeuticals krémet használok ami szintén nagyon szépen karban tarja a szemkörnyékemet.

2022.10.07. 06:04

Normál bőr
Vízhiány

A megújult változat nagyon kellemes textúrájú, kissé gyöngyházas fényű, kiválóan eloszlatható, szinte illatmentes. Bár tégelyes, nekem ezzel nincsen problémám, úgysem koszos kézzel nyúlkálunk a tégelyekbe... Kiadós is, két gombostűfejnyi krémet csodásan el lehet oszlatni, anélkül, hogy szétcincálná a z ember a szemkörnyéki finom bőrt. Én nappalra használom, kiválóan felszívódik, sminkelhető, semmilyen alá és fölé kerülő réteggel nem veszik össze.Éjszakára EL krémet használok, a kettő együtt gyönyörűen teszi a dolgát, ápol,táplál, vasal. A fenti árnál én jóval kedvezőbben vettem meg egy intenetes oldalon, de ezt az árat is megadnám és meg is fogom adni érte, ha ez a tégely elfogy. Újravevős, ajánlom.