Szemkrémek

Chanel Le Lift Eye Concentrate Instant Smoothing

2.3
Hozzáadva 2021.09.07.by

szeliger

A koncentrátum (CYLI) könnyű lágy textúrája enyhíti a sötét karikákat, csökkenti a ráncokat és finom vonalakat. Az öregedés gátló hatás a 3,5­DA aktív hatóanyagnak köszönhető, mely a LE LIFT termékcsalád fő hatóanyaga. Ezt kiegészítve egy tengeri kivonat teszi teljessé a hatást, amely a környezeti stressz ellen védi a bőrt. A ráncok és finom vonalak kisimulnak, a sötét karikák halványodnak és a puffadtság enyhül.

27 590 Ft-tól

2024.01.12. 04:42

Kicsit meglepődtem, amikor elolvastam a többiek véleményét, mivel én nagyon szerettem ezt a koncentrátumot. Az állagát, a hatását és az együttműködését a sminkekkel. Reggel kentem fel nappali használatra, állaga fehéres, zselészerű, egyáltalán nem folyós, jól kenhető és kitűnően szívódik fel. A bőröm pont az ilyen állagú krémeket szereti, ezt már megfigyeltem. Jól tudtam rá sminkelni, a korrektorokkal jól együttműködik a bőrömön. Láttam egy bizonyos feltöltő hatást is és a puffadt szemkörnyékemen is nagyon szépen dolgozott. Kellemetlen illatot nem éreztem (pl. sok más krémből kiérzem az alkoholt, de itt nem éreztem).

2017.04.18. 11:40

Szeretek kísérletezni a krémek terén, ezért a jól bevált Shiseido szemkörnyékápolómat lecseréltem erre a termékre. Nem mondanám, hogy kár volt, mert egy próbát megért, de tény, hogy csak a felhajtás nagy körülötte. A gondok már termék nevével, a "LE LIFT" - tel kezdődnek, mert nagyon megtévesztő, én semmilyen feszesítést, megemelkedést nem tapasztaltam, pedig 2 hónapja használom. Maga a krém folyós, opálosan fehér, szinte tej-szerű és nagyon furi az illata. Hamar beszívódik a bőrbe, és könnyen lehet rá sminkelni. Nekem a csomagolása nagyon tetszik az egyszerű fekete flakonnal és a nyomós adagolóval, így nem kell belenyúlkálni, mint a tégelyes krémek esetén. Összességében nem egy rossz krém, egy sima szemkörnyék hidratálónak elmenne, de koncentrátumnak és instant kisimítónak nevezni erős túlzás. Nem javított, de nem is rontott a bőröm állagán, az ára pedig nevetségesen sok ezért a teljesítményért.

Utoljára szerkesztve: 2015.11.29. 15:47 - 2015.11.29. 07:20

Elég pocsék egy termék ez. Nagy reményeim voltak, mert a Le Lift szemkrém igen jól teljesített, a krém zárófedele azonban mindig mellécsavarodott és ezzel sok bosszúságot okozott, csak a csomagolás miatt nem vettem azt újra. Ez pedig újdonság is volt és pumpás kivitelben csábítóan állt a polcon. A fekete külső miatt értelemszerűen nem látszik, hogy még mennyi van a flakonban, de ezt előre tudni lehetett, úgyhogy ezért nem is vonok le pontot. A szérum a pumpával jól adagolható, kinyomva meglehetősen folyós állagú és már kinyomáskor is nagyon erősen alkoholszagú. Ez nem véletlen, hiszen az összetevők listájában az alkohol ugyancsak elől áll, sajnos erre én csak itthon jöttem rá. A szérum könnyen beszívódik, semmilyen látványos hatása nincs és az itthoni alapozóimat egytől egyig utálja. Mindegyik mellett kukacosodást tapasztaltam, ezért reggel használhatatlan. Nem volt mit tenni, az esti rutin része lett, de igazából este sem szívesen használom, minden második vagy harmadik nap kerül csak sorra és csak azért, hogy elfogyjon. Szégyen, hogy ilyen terméket ki mernek rakni a polcokra, nem ajánlom senkinek, pénzkidobás.