Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Tvylvis
Hűsítő és hidratáló gél alapozó. Friss bőrképet biztosít, ragyogó finissel. Utántölthető párnás kiszerelés.
2019.05.02. 06:46
Nagyon szépen fest, szerettem, de sajnos pattanásos leszek estére minden alkalommal, amikor használom. Más Chanel alapozóval nem tapasztaltam ezt. Kár érte.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.24. 05:02 - 2018.12.23. 17:22
Nagyon lágy kellemes fedesű alapozó. Egyertelmuen azoknak ajanlott akiknek kulonosebb problema nincs az arcukkal mivel elegge alacsony a fedese. Az egyetlen dolog amivel nem vagyok megelegedve az aran tul de azt tudjuk hogy a markanak szol az az hogy 2 3 ora mulva teljesen atfenyesedek tole. Ezert 1 csillag minusz.Update: sajnos folyamatos használat mellett pattanásokat okozott, ezért le kell vonnom még egy csillagot.
2018.10.22. 17:33
Hasonlóan az előttem szólokhoz, nekem is ugyanezek a tapasztalataim. Csodás bőrképet ad, alapvetően tartós és tömött ecsettel könnyen felvihető.Mivel nem igazán az én bőrtípusomnak megfelelő, teljes áron nem vettem volna meg, és továbbra sem tenném (van más, ami jobban bevált), de ez nem a terméket minősíti.Nagyon természetesen, vékonyan fed, a hűvösebb napok beköszöntével ismét érte fogok nyúlni.
2018.01.21. 16:36
Csatlakozom Szeligerhez és Blackbirdhöz, ez tényleg rettentően jó termék. Ugyanakkor nem értem ezt a cushion kiszerelést. Tudom én, hogy vannak beauty trendek, és minden márkának ki kellett jönnie ilyen párnás alapozóval. De kérdem én, minek? Miért jó ez a párnás cucc? Ezt az alapozót simán be lehetett volna tenni egy szép kis üveg flakonba, pumpával. Ehelyett tunkolok egy tégelyben, amiben nem látom, hogy mennyi van még, ráadásul jó sok termék benne marad. Nevessetek ki, de én egy fertőtlenített ollóval felvágtam azt a hártyaszerű valamit (nem szivacs van benne, hanem a folyadék fölött egy elasztikus, lyukacsos membrán). Kb. kétheti adag csücsült még a tartóban, amit a normális metódussal szépen a kukába dobtam volna. Ahhoz képest pedig drága. De akkor a kiszerelésről tartott hosszú litánia után jöjjön a lényeg!Nem vagyok az a típus, aki alapozó nélkül ki sem tud menni az utcára. Én inkább egy kis egységesítést, szép fényt várok, illetve a pofimon általában előbújó pirosság csökkentését. Na erre ez a termék tökéletes. Minimális, építve talán közepesig elérhető fedése van, viszont tényleg valahogy egyszerűen szép, egészséges, fiatalos bőrképet ad. Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy kell hozzá a hidratált bőr, bár ez szerintem mindig így van. Száraz, hámló bőrből egyszerű halandó nem képes babapopsit varázsolni. Volt egy időszakom, amikor pár napig nagyon száraz volt a bőröm, akkor sajnos kiemelte a száraz foltokat. Viszont az is tény, hogy akkor semmi sem működött...A hozzá adott szivacsot én sem használom, a Zoeva 104-es bufferével veszem fel közvetlenül a tartóból, majd azzal is viszem fel. Pofira szokott jönni egy vékony második réteg, és kész is. Nagyon szép bőrfénye van, tényleg második bőr. Én púdert nem használok, és a tartósságával így sincs gondom.Nagy dilemmában vagyok, hogy vegyek-e utántöltőt. A termék varázslatos, a kiszerelést nem szeretem. Azért valami akció keretében vélhetően be fogok rá ruházni.
Utoljára szerkesztve: 2017.06.23. 18:22 - 2017.06.10. 09:23
2017.június 11. No.30 árnyalatban. Nem tudom, hogy lehet, de ezúttal a bársonytok hiányzik, csak úgy magában üldögél a papírdobozban. A kompakt fedele a termékcsalád többi tagjához hasonlóan lakkfényű bézs. Rugósan nyílik, belül teljes méretű tükör. A kis Chanel szalagos szivacspárnát még soha nem használtam, valószínűleg nem is fog erre sor kerülni. A párna alatt felhajtható műanyag fedél, majd egy fehér fóliával lezárva a festékpárna. Egyelőre ezt a fóliát gondosan visszarakom használat után, így szép tiszta és gusztusos marad az egész kompakt. Az illat a már jól ismert, hasonló a termékcsalád többi tagjáéhoz, intenzív édes-virágos.Felviteléhez én a régi kihúzható Chanel kabukit használom, a tömött fej könnyen veszi fel a festéket. Ahogy hozzáérintem az ecsetet az arcomhoz, kellemes, hűvös érzést tapasztalok, ami a festék eldolgozásával hamar múlik. Az ecsettel makulátlanul felvihető, ha eddig más alapozóknál azt mondtam, hogy tökéletes második bőr alapozók, akkor erre csak annyit írhatok, hogy még tökéletesebb. Alapból könnyű a fedése, de közepes fedésig építhető, a végeredmény kissé fénylő, de nem zsírosan, hanem sugárzóan. Gyorsan és könnyen lehet vele dolgozni, noha a sminkelés során rendszerint az egész arcomon még át szoktam futni a Healthy Glow Luminous Colour vékony rétegével, a saját kis félholdas ecsetével. Annyira szép a végeredmény, hogy legszívesebben mindig újrakezdeném az egészet, újra átélve az átváltozás varázsát. Csak sopánkodni tudok azon, hogy az én fiatalkoromban miért nem voltak még ilyen nagyszerű termékek. Rajtam egész nap rendben van, jól tart, a Luminous Colourral szoktam a nap közepén frissíteni.Könnyű, a bőrnek olyan érzés, mintha semmi nem lenne rajta, a ráncokba, pórusokba egyáltalán nem ül bele. Mindig azt mondják, hogy ha valamibe, akkor alapozóba érdemes befektetni, az összes többi könnyebben pótolható a drogériából is. Ebbe pedig az érettebb, szárazabb bőrű hölgyeknek biztosan megéri beruházni, csodaszer, nagyon szeretem. (Zsírosabb bőrön nem tudom, elképzelhető, hogy könnyebben átfényesedne.)A No.1. alapozómhoz a Healthy Glow-hoz hasonlítva ez könnyedebb és tökéletesebben ül a bőrön, de nekem alatta azért alapos előhidratálásra van szükség. A hagyományos kiszerelés krémesebb és táplálóbb, van helye mindkettőnek a polcomon:)Naná, hogy ötös. Az árnyalatválasztáshoz még annyit, hogy szerintem bátran lehet a szokásosnál egy árnyalatnyival magasabb számozásút választani. Általában N20 árnyalatot szoktam viselni, de ebből az alapozóból azt világosnak találtam, az N30 jobban passzol.2017.június 23.Csak nem bírtam ki, hogy a szivacsos párnácskát érintetlenül hagyjam. Nagy lelkesedéssel tunkoltam bele a festékbe, de többet nem teszem. A szivacs nagyobb, mint a festékalap, valahogy idétlenül áll a kezemben és felvinni sem tudtam vele olyan szép egyenletesen az alapozót. Gyorsan ki is mostam, nézegetni továbbra is jó lesz, ugyanakkor az érdemi munka továbbra is a Chanel kabukira marad.