Sminkek szemre

Hozzáadva 2019.08.21.by

Tarzicia

6,3 g

9 részes szemhéjpaletta nude színekben, tükörrel

A különböző púderes és krémes textúrák tökéletes összhangban állnak a kifinomult szemsminkért. A lágy összetétel könnyű alkalmazást és a színek keverését teszi lehetővé. A szemhéjpúderek matt és szatén hatásúak.

30 700 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2021.10.02. 07:36 - 2021.10.02. 07:07

Ha minimalista vagy, ezzel az egy palettával évekig kiválóan gazdálkodhatsz, de ha nem, akkor is az egyik Jolly Joker palettád lehet. Minden korosztály jól ki tudja használni a hétköznapokra és a nem hétköznapokra egyaránt. Otthonra és utazáshoz is, akár két hétig is variálható úgy, hogy biztosan nem lesz unalmas.Szurkolok, hogy év vége felé közeledve ne dobjon most már a Chanel piacra ilyen "kell nekem" palettát, jól és örömmel ellennék akár évekig az otthoni készletemmel is. A minimalizmust sajnos, nem nekem találták ki.Nem a név miatt kap 5 csillagot, állíthatom.

2019.09.11. 10:24

Nagyon szeretem ezeket a színeket és nagyon jól lehet használni a palettát, egész nap tartós az ezzel készített smink. Én is azt mondanám (az eddigi) legszebb palettám!

Utoljára szerkesztve: 2019.06.25. 16:03 - 2019.06.25. 13:19

Látom, nem nagyon kell már itt fokozni a hangulatot, de azért beszállok én is. Amikor feltöltöttem, nem terveztem, hogy írok róla véleményt, a termék önmagáért beszél, meg aztán tudtam, hogy Szeliger majd úgyis leír róla mindent, mint ahogy meg is tette, külcsín, belbecs egyaránt megvolt 😀.Két gondolatot osztanék csak meg gyorsan:1. SzínekA palettában minden szín jól kombinálható egymással, nem csak a hármas egységeken belül, hanem akár lóugrásban is. Visszafogott nappali és esti smink is készíthető vele, túl világos, vagy túl sötét (majdnem fekete) nincs benne, amit az ember esetleg nem is használna ki. Hideg és meleg színek is vannak, és szerencsére egyik sem túl csillámos, mint sok korábbi Chanel szemhéjpalettában.A legfontosabb pedig az, hogy ezek a színek szerintem kivétel nélkül mindenkinek jól állnak, ami azért ritkaság. Sokszor ami ránézésre, vagy swatch alapján tökéletesnek tűnik, az szemhéjon egyáltalán nem olyan, némely nude árnyalat rajtam pl egyenesen szürke lesz, kivétel a Les Beiges Medium paletta. Régebben ez nem zavart, mert élénkvörös volt a hajam, de mióta sötétbarna, a hideg vagy szürkés tónusoktól komornak és fáradtnak tűnök, szerintem kiemeli a nagy nehezen elhalványított karikáimat is, ráadásul pár évet is hozzám tesz. Sokáig vadásztam a Les Beiges Medium palettából a jobb felső színt külön, az nálam mindent vitt, és az fogyott a legjobban. Örömmel láttam, hogy ebben a 9-es palettában a bal oldalon lévő 3-as csoportból alul a második 99%-ban megegyezik vele. 2. MennyiségÚgy tűnt, hogy a téglalapok kisebb méretűek, és egy-egy színből kevesebbet kapunk, mint egy szokásos 4-es Chanel palettában, de csalóka a szögletes forma, mert pontosan kiszámoltam: Egy hagyományos 4-es majdnem 20 ezer Ft-ba kerül, ezért netto 1,2 g-ot kapunk, egy szín tehát 0,3 g. Ez a 9-es paletta picit több, mint 30 ezer Ft, netto 6,3 g, egy szín tehát 0,7 g!Tehát nem csak sokáig elég, de az ár-érték arány is kiváló!

Utoljára szerkesztve: 2019.06.24. 21:01 - 2019.06.24. 18:55

Hetek óta hajkurásszuk, hányszor jöttem ki úgy a parfümériából, hogy még mindig nem kapható! Aztán csütörtökön Tarzicia megüzente,hogy látta az egyik üzletben, péntek délelőtt már meg is vettem. Azóta le sem rakom:)A csomagolás igényes, a jellegzetes Les Beiges színvilággal. Bársonytokban természetesen, belül hatalmas tükörrel a fedélen. Vannak szokásos kis aplikátorok, ecsetkék is benne, ezeket rögtön félre is tettem, mert van a Chanelnek egy tökéletes kétvégű automata ecsete, amit mintha ehhez a kompakthoz terveztek volna. A színek gyönyörűek, jól satírozhatóak és kellően pigmentáltak. Tartósságukra egy rossz szavam nem lehet, kifogástalanul ülnek a szemhéjon, este is tetszetős az eredmény. A személyes kedvenc a középső hármas, de mindegyik szín nagyon szép és jól használható. A Poésie volt eddig a legkedvesebb szemhéjpalettám, ez a darab most felzárkózott mellé. Hatalmas ötös.