pariah
2020.04.09. 07:21
En a CC kremjevel egyutt hasznalom,mert vannak idoszakok amikor olajosabb a borom es ilyenkor szeretem pluszban fixalni. Az en arcomon nagyon tartos,es semmi maszk hatasa nincs. Amikor lusta vagyok felkenni a CC kremet akkor csak ezt hasznalom es maris egysegesebb,üdebb az arcom. 1 ev utan kezdett el fogyni(egy pontban mar latom a doboz aljat) viszont ennek ellenere szerintem meg siman kibir tobb mint fel evet. Az ára magas de aki Chanelt szeretne annak ezzel szamolnia kell :-) Nalam egyertelmuen ujravevos!
2018.07.01. 23:02
Fantasztikus termek! Ha sietek valahova, nincs időm vagy lusta vagyok, akkor felteszem ezt és már is sokkal egyenletesebb lesz a bőröm. Mattít ugyan, de nem szárít. Az illata kellemes, abszolút természetesen mutat. Abszolút taskába való, mert gyors segítség és ráadásul gyönyörű csomagolásban jön. Mindent egybevetve az ára abszolút elfogadható!
2017.09.17. 20:16
Elegáns csomagolás,tökéletesen fed,alapozó sem kell alá és finom illata is van szerintem:)Csoda!
2016.03.09. 09:30
Nagyon szép a csomagolása, pont jó a mérete, a táskában is elfér. Én a kis szivaccsal használom, amit adtak hozzá. Csak a T-zónában használom, mert elég erősen mattít. Ez egy olyan termék, amit szerintem inkább fotózásokhoz terveztek, mert nem fog egész nap tartani, bár amíg tart, addig nagyon jól fed és kicsit sem mesterkélt. Összességében megérte. Jó minőségű és könnyen felvihető. Szeretem :)
2016.01.24. 12:28
Sok púdert kipróbáltam már, mert nagyon zavar, hogy fénylik a bőröm. Nekem bevált. Igaz ettől is fénylik, de órákkal többet bír mit azok a púderek amiket eddig használtam. Olyankor újra átmegyek rajta a szivacsával és szép matt lesz. Nagyon sokáig elég. Én biztos maradok ennél mert nekem eddig ez az a púder ami tényleg nem csak egy órára mattit.
2015.12.26. 12:57
Juj nagyon szeretem!! Próbálok nem túlzásba esni az arcomon, mert a sminkem mostanában nagyon természetellenesre sikeredett. Lemondtam imádott korrektoromról (ami elég gáz mert most van egy bontatlan meg egy félig elhasznált...) pedig az arcomon még sajnos vannak olyan sebek amiket nagyon nehéz eltüntetni. De valamiért a korrektor csak kieneli em elfedi nekem... A chanel vitalumiere aqua alapozó (amit szivaccsal rakok fel így nagyon szép és természetes a végeredmény!) fölé használom szárazon ezt a púdert. A hozzá kapott szivacsot én nem használtam, ecsettel viszem fel és a még nem tökéletes rész is tökéletes lesz az arcomon! És mindezt tényéegesen természetes végeredménnyel. Selymes is elképesztően, nem teljesen matt hanem egészséges fényű. Vicces hogy kb háromnegyed órán keresztül (nyilván kevesebb ha jó a bőröm, de ilyen extrém esetekben mint most ennyi sajnos) csinálom a sminkem és úgy néz ki utána mintha csak feldobtam volna egy könnyű púdert az amúgy tökéletes bőrömre! :)