Sminkek szájra
Lelőhely: Parfümériák, online

Chanel Rouge Allure Ink

Hozzáadva 2016.12.05.by

hopihe11

Erősen pigmentált, matt folyékony rúzs feltűnő, intenzív színekben, "második bőr" érzetét adó kényelmes textúrával és 8 órás tartóssággal.

8 árnyalatban kapható

11 750 Ft-tól

2023.12.29. 14:57

Mintát kaptam négy árnyalatból: 812 Rose-rouge, 8180 true red, 208 metallic red, és 224 harmonie. Utóbbi kettő valami hihetetlenül gyönyörű, különleges szín. Könnyen eldolgozható, krémes állagú festék, szaténos mattra szárad, de kicsit így is szárít sajnos. Még mindig vacillálok, hogy megvegyem-e valamelyiket teljes méretben (főleg a harmonie-ba szerelmesedtem bele, ami egy mély, meleg lilás árnyalat), de a tartóssága olyan borzasztóan rossz, hogy nem érzem úgy, hogy megérné azt a magas árat, amibe kerül. Ez tipikus az a rúzs, amit óránként frissíteni kell, ha eszel vagy iszol, akkor ocsmányul, foltosan kopik, szóval nonstop "felügyeletet" igényel. Nagyon kár érte, mert ezek a különleges színek pont olyan eseményekre illenének leginkább, ahol mutogathatom, de így nem merem viselni őket, mert én nem szeretem újrakenegetni társaságban. Talán világosabb árnyalatoknál nem ennyire feltűnő a kopás, de élénk és sötétebb színeknél borzasztóan néz ki.

2022.12.22. 14:42

Nekem egy vilagosabb szín van meg, ami nekem nem is all annyira jol tul vilagos mar. De cerkaval azert megoldom. Oké, hogy nagyon kenyelmes, de pillanatok alatt eltűnik... Lehet csak a vilagos szinek viselkednek igy, de ez igy biztosan nem éri meg, mert egyszer megnyalom a szam vagy iszok 1 kortyot es el tunik... De a csomagolása szép, igenyes

Utoljára szerkesztve: 2022.05.09. 17:17 - 2022.05.09. 16:55

Itt KM-en sikerült lőnöm 2 árnyalatot: Créatif (pink) és Vivant (korallszín). Mindkettő csodás, vibráló, élénk árnyalat, hihetetlenül üde, friss hatást kelt az arcon egy rétegben is. Elég hozzá egy kis szempillaspirál, esetleg szemceruza és már indulhatunk is, nyáron hű társaim lesznek kimozdulós, iszogatós, fesztiválozós alkalmakkor. Szuper az állaga, könnyű eloszlatni, felkenéskor vizes állagú, majd leszáradva bársonyos hatást kelt az ajkakon, nem szárít, ráncosít túlzottan (persze azért ez nem egy hidratáló rúzs, akinek nagyon száraz, vagy barázdált a szája, kis ajakbalzsamot rákenve kiküszöbölheti ezt a problémát), nem ül bele a barázdákba, tartósan ott marad, ahova kentük. Nem az a rögtön full mattra száradó formula, ezért egy ideig minimálisan kenődhet/nyomot hagyhat, tehát érdemes lehet leitatni a felső réteget, hogy gyorsabban rákössön a szájra. Inkább azoknak ajánlott akik nem félnek az erős, már-már neonos színektől, ez esetben viszont felesleges közönséges hatástól tartani, hiszen az árnyalatok különlegessége, illetve a bársonyos állag miatt nagyon igényes, csajos és vidám megjelenést kölcsönöz. A csomagolás pedig a márkától elvárhatóan csodás, van súlya, elegás, letisztult, egy élmény kézbe venni is :)

2021.01.30. 15:07

Két árnyalatom van: Mauvy Nude és Berry.A textúrája vizesebb, mint pl. a Mac retro matte Liquid lipcolour.... de viszonylag könnyen megszárad, picit talán lassabban, mint a mac... de így pont jó, mert van időm a javítgatásra, a Mac egyből megköt 😂A Mauvy Nude egy hétköznapi árnyalat, imadom... mindenhez passzolA Berry egy fantasztikus bordó árnyalat, picit átlátszósabb... ezért kell belőle két réteg, de nem szedi fel az előző réteget :)Maszk alatt nem teszteltem, talán picit tartósabbnak érzem a Mac-et, de érzetre a Chanel fényévekkel jobb 🥰💄

2019.11.30. 20:31

Kedvencem! Gyönyörűen fed, nem "túl matt", nem szárítja ki a szám, viszont szupertartós. Nem csak újravenném, újra is vettem. Számomra ez a tökéletes rúzs, először a 140 Amorueux árnyalatot használtam, amikor újra akartam vásárolni szembesültem vele, hogy az már nincs, helyette a 168 Serenity van, de nem baj, mert gyakorlatilag ugyanaz a kettő. Ha egy rúzst kéne választanom mostantól fogva életem hátra lévő részére, ez lenne az.

2019.11.21. 08:41

Én is a 804-es árnyalatot vettem meg. Tényleg tartós, de nem 8 órán át. Jó az állaga, gyorsan szárad. Picit szárít, de ettől függetlenül kedvenc.

Piactér

Több mutatása