Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
morning_glory
2020.05.08. 14:13
Nekem bevált. Nem ragacsos,sokáig tart a hatása a számon. Örülök, hogy volt lehetőségem kipróbálni. A carmexen kívül nekem ez az egyetlen,ami tényleg segít a szám kiszáradásán.
2017.10.24. 19:17
Én egy hármas csomagot kaptam tavaly decemberben, ún. Tropical Paradise Collection-t. Nagyon megszerettem, a kókuszos és a mangós ízű is jó volt, most jön a harmadik, a lime-os, izgatottan várom :) Sokáig kitart (december óta csak ezt a kettő stiftet használtam), és nem érzem szükségét húsz perc után újrakenni, még télen, szeles és száraz időben sem. Szuperül végzi a dolgát és finom is, csak ajánlani tudom!Mivel nem igazán könnyen beszerezhető, egy csillagot levontam, egyéb panaszom nincs. :D
Utoljára szerkesztve: 2015.11.25. 22:32 - 2015.11.25. 21:36
A Classic original és a meggyes ajakápolókat sikerült megvennem. Mindkettő nagyon jól hidratált, sokáig tartott, nem ragadt és nagyon kellemes volt használni.
2015.10.27. 14:15
kellemes, nem túl nehéz. nem ragad, nagyon jól hidratál. kár, hogy előbb utóbb elfogy :)
2015.04.25. 17:37
Én a Special Edition SPF10 angol zászlós változatát használtam,sajna nehezen szereztem be és azóta még nem sikerült.Fenomenális a legjobb ajakápoló eddig amivel valaha találkoztam..minden tekintetben :) Csak ajánlani tudom ezt a márkát.
2015.04.19. 10:31
Nekem a Classic Medicated van meg. A legeslegjobb ajakápoló amit valaha használtam, pedig kipróbáltam már egynéhányat. Az összes többi nem ér semmit ehhez képest, még az agyondícsért labello sem! Kár, hogy itthon nem kapni, bár biztos jó drága lenne :P Egy ismerősöm hozza nekem Amerikából. Csak ezt használom! A cserepes, száraz ajkaimat egy éjszaka alatt rendbe hozza, reggelre puhák, simák és teltek az ajkaim. Napközben használom néhányszor, csak hogy fenntartsam a hirdatációt. Van egy rossz szokásom, rágom az ajkaim. Ez a csodaszer ezeket a kis sérüléseket is begyógyítja és ápolja! Nem fogok váltani, az biztos. 100 csillag :D
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.