Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
TimyeK
Az értékes ápolóformula könnyen eloszlik, és gyorsan beszívódik.
Utoljára szerkesztve: 2020.11.20. 22:29 - 2019.04.18. 07:22
Kellemes illata van bár engem citromra jobban emlékeztet mint avokádóra. Tetszik hogy híg, nagyon könnyű eloszlatni, de hosszútávon szárított így nem fogom újra venni.
2018.08.10. 07:23
Nagyon jó! Nem szárítja a bőröm, gyorsan beszívódik nem hagyva zsíros érzetet . Biztosan újraveszem ! :)
2017.12.03. 17:29
Nyáron nagyon szerettem, nem ragadtam tőle és jól hidratált.
2017.04.23. 14:30
Tavaszi nyári időszakban szerintem egészen jó. Hamar beszívódik, de a nagy téli hidegben nem hozza amire szükségem van. Nagy kiszerelés kedvező ár, egynek jó de nem hiszem hogy újra veszem. Igazából az nem jön be nekem hogy nagyon híg, ezt leszámítva egészen jó kis testápoló.
Utoljára szerkesztve: 2018.07.28. 21:21 - 2017.03.20. 22:38
Az illata kellemes, nagy kiszerelés, remek áron. Az állaga elég híg, gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet, viszont hidegebb időkre nem elég a hidratálóképessége.
2017.01.28. 16:11
Az illata nagyon finom, gyerekkoromra emlékeztet. Jól hidratál, semmi extrát nem nyújt. Az állaga kissé hígabb, gyorsan beszívódik. Egynek szerintem elmegy.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.