Sminkek szemre

Clinique High Lengths Szempillaspirál

3.9
Hozzáadva 2019.03.22.by

Szosz

Nyújtsa az erőtlen, élettelen pillákat minden képzeletet felülmúló hosszúságúra. Szemei ettől nagyobbnak tűnnek, a tekintet pajkosabbá válik. Az ívelt kefe finom fogai a legkisebb pillát is megtalálják és kihangsúlyozzák. Szemészetileg tesztelt, érzékeny szeműeknek is megfelelő.

2018.11.15. 19:45

Évek óta ezt használom, nekem mindentől pandás a szemem, de ez valamiért bevált, nem jön le. Kivéve, ha esik és nincs ernyőm, akkor viszont vállalhatatlan :)Sokáig elég, nagyon jó a kefe és nincsen mű hatása.

2017.10.14. 10:48

Te, ott pici és egyenes szempillákkal! Ne is próbálkozz vele.. tapasztalat. :( Vannak olyan spirálok, amik a mi szempilláinkból is szépet tudnak varázsolni, de ez tipikusan azoknak lett kitalálva, akiknek már eleve gyönyörű. Nekem inkább összetapasztott, semmit nem ívelt, egyedül a hosszán javított kicsit, de ez ugye ilyenkor teljesen mindegy...

2017.08.25. 15:20

Egy időben folyamatosan újravettem ezt a spirált, nagyon szerettem a kefét és hogy szépen lehet vele dolgozni, nem kócós, hanem szép rendezett és hosszú szempillákat csinál. A lemoshatóságát is imádom, nem kell külön sminklemosót használni, hiszen sima langyos vízzel lejön. Egyedül az zavar, hogy nem szupertartós, gyakran csinál enyhe karikákat a szemem alá, amit könnyen le lehet törölni, de sajnos erre oda kell figyelni.

Utoljára szerkesztve: 2015.12.09. 12:16 - 2015.12.09. 12:14

Ez volt életem első nem drogériás és egyben első Clinique szempillaspirálja. Hát úgy összegezném, hogy ez egy vicc. Biztosan én vagyok a béna, de én nem tudtam megszokni ezt a kefét és csak szerencsétlenkedtem vele reggelente a tükör előtt. Összekentem vele a fél arcom, mire sikerült kikenni a pilláimat. A barátnőmnek viszont nagyon bevált, ezért végül neki ajándékoztam a sajátomat is. Rövid szempillájúak rá se nézzenek, mert meg fogják bánni, a nagyon hosszú pillájúaknak talán beválhat, ha meg tudják szokni a keféjét. Mindemellett a festék irritálta a szemem, amit más Clinique-es szempillaspirálnál is tapasztaltam már azóta.

2015.11.23. 23:49

Rövidek a szempilláim és sztem ez a spirál kifejezetten a közép vagy hosszú pillájúaknak ajánlott. Nehéz volt vele dolgozni. Előfordult, hogy célt tévesztettem a kefével, pedig gyakorlott spirálforgató vagyok.

Utoljára szerkesztve: 2016.02.20. 09:23 - 2015.08.16. 06:18

Számomra ez a tökéletes szempilla spirál. Könnyű vele dolgozni, egyszerű felvinni és gyönyörű, ívelt, hosszú pillákat eredményez. Megéri az árát, mert hatalmas bambi szemeket lehet vele varázsolni. 5 csillag.UpdateLe kell vonnom egy csillagot,mert borzaszto hamar csomosodni kezd.