Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
médea
Utoljára szerkesztve: 2013.03.18. 13:23 - 2013.03.18. 13:21
A férjem használja ezt a krémet már hosszú hónapok óta (második tubus), és nagyon elégedett vele. Amúgy utálja, ha egy krém ragadós vagy nem szívódik fel gyorsan, és ez az első, ami ilyen szempontból abszolút megfelel. És az első, amit már újravettünk. Nagyon pici kell belőle, jól elkenhető. Nem komedóképző. Visszafogott illata van, nyugodtan lehet használni mellette a parfümöt, deót. Sajnos sokszor elfelejti bekenni vele az arcát, ezért a ránctalanító hatását nem minősíteném. A szemránckrémjét is használja (amikor eszébe jut, vagy eszébe juttatom :)), és szintén nagyon elégedett vele. Csodaszernek nem mondanám, de mivel esetlegesen használja (férfiak!), én megadom a legmagasabb pontot.
Utoljára szerkesztve: 2012.12.30. 18:22 - 2012.12.30. 18:21
Én évek óta használom és amellett, hogy nagy Clinique-fan vagyok, erre már másokat is "rátérítettem". Szerintem manapság a férfi bőrápolók közül az egyik legjobb. Nemigazán olcsó, (10,000 körül van a Douglasban általában), de bőven megéri! Ha egy bőrápolóra van keret, amit lehet használni borotválkozás után is, akkor azt ajánlom. Tényleg olyan mint a svájci-bicska, minden benne van ami nekünk férfiaknak kell. Reggel kell csak felvinni a tiszta bőrre és nem kell több, mint egy borsónyi mennyiség. Elég sűrű és picit masszírozni kell, de viszonylag gyorsan felszívódik és nem látható. Nagyon jó, hogy nincs benne semmi illatanyag és van benne fényvédő, ami védi a bőrt az örgedés elsődleges okától. Kellően hidratál de nem zsírosít, ami zsíros bőrűeknek is jó hír. Nekem 3-4 hónapig is elég! Szerintem az egyik legjobb választás minden férfinak, aki lassítani akarja az öregedést és eltüntetni az apróbb ráncokat innen-onnan.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.