Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Sun SPF50 Face Cream

Hozzáadva 2021.05.14.by

Bajbus

Innovatív SolarSmart technológiával stabilizálja a magas szintű védelmet az öregedés és az égető UVA és UVB sugarak ellen. Segít megelőzni az öregedés jeleit. Napenergia-aktivált antioxidánssal, amely segít megelőzni a látható károsodást. Kíméletes az érzékeny bőrhöz. Bőrgyógyászok által tesztelt. Olajmentes.

2024.05.19. 09:20

A bőröm valamennyire fènylik tőle ,picit zsíros,néha èrzek egy minimális irritàciót is ,de szemet hunyok felette ,ugyanis az eddig próbalt fényvèdők közül eddig ez a krèm vàlt be a legjobban

Utoljára szerkesztve: 2021.04.02. 07:25 - 2021.04.01. 18:19

Azt kell mondjam, hogy annyi elhasználhatatlan krém után, amire feleslegesen szórtam el a pénzt, most megtaláltam végre a tökéleteset. Az eddigiek túl zsírosak voltak, túl szagosak, túlságosan fehér maszkos réteget hagytak. Ez semmiben nem túl-túl, mindenben pont jó. Nem lesz zsíros csillogó az arcom utána, még sminkelni is lehet rá, nincs semmi erős illata, nem hagy fehér réteget maga után. És persze nem égett meg még az arcom tőle, sőt még kinti sportolásnál is jól teljesít. Tökéletes, újravevős.

2017.07.10. 12:39

Évekkel ezelőtt nyaralni mentem a Karib-térségbe és a reptéren gondoltam bevásárolni fényvédőkből. A Clinique-nél kötöttem ki,ahol 3 termék vásárlása esetén ajándékcsomagot adtak. Ez volt az egyik termék,amit akkor megvettem. Csodás! Egész nyaralás alatt ezzel kentem magam és nem égtem le,de még le se pirultam ( ami nálam csoda,mivel fehér bőröm van és azonnal égek... ) Strandolásra,nyaralásra a legjobb!

2015.12.09. 09:22

Tavaly nyáron, amikor elfogyott ez a krémem, megpróbálkoztam egy Bioderma Photoderm arckrémmel, ami így utólag nem volt jó ötlet. Ez a krém, bár elég testes mégsem pattogzik ki tőle a bőrőm és valóban nem ég le az arcom, még akkor sem, ha egésznap kint vagyok a napon (a legkritikusabb órákban sem). Mondanom sem kell, hogy a Biodermától pattanásos lettem, nem kicsit, és visszasírom ezt a krémet. Megtanulhatnám már, hogy az én arcbőröm csak a Clinique krémekkel van kibékülve.

2014.06.26. 15:42

Remekül teljesít ez a krém, pár perc alatt beszívódik, nem fénylik utána az arc és nem is ragad. A pórusokat sem tömíti el, lehet rá alapozót is tenni. Erőteljes napsütés esetén is óv a leégéstől.

Utoljára szerkesztve: 2014.04.29. 18:18 - 2014.04.23. 18:03

Tengerparti nyaraláshoz vettem, gondoltam a legmagasabb faktorszámú jön velem. Egyáltalán nem bántam meg, sem irritációt, sem eltömődött pórusokat nem okozott, ami nálam nagy szó! Elég sűrű, krémes az állaga, így a tűző napon sem vesztette el a hidratáltságát az arcom, egész nap kitart fürdés ide vagy oda. Illata szerintem nincsen. Én nagyon szerettem, bátran ajánlom mindenkinek kipróbálásra!