Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and kombinált
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer Dry Combination

2.3
Hozzáadva 2014.06.27.by

anonymous

Bárhogyan óvja is bőrét, naponta károsítják a nap sugarai, a stressz és a légszennyezés. Egy hatékony hidratáló mostantól nyolc gyorsan és időszakosan felszabaduló antioxidáns egyedülálló keverékével éjszaka semlegesíti a szabad gyökök hatását. Erősebbé teszi a bőrt és megelőzi az öregedés látható jeleinek kialakulását.

Utoljára szerkesztve: 2016.12.14. 08:05 - 2015.12.09. 10:12

Szerettem volna egy kicsit testesebb krémet éjszakára, ami hidratálja és szépíti a bőröm, amíg én az igazak álmát alszom. Nagyon szimpatikus volt a termék leírása, és hogy gyakorlatilag ez egy antioxidáns koktél az arcbőr számára. A textrúrája nagyon kellemes, nem túl zsíros, de azért krém és nem zselé állagú. Számomra viszont csalódás volt ez a termék, mert bár nem jöttek ki rajtam kiütések és nem is pattogott ki tőle a bőröm, de csípett és kipirosodtam miután bekentem vele magam. Ezt egy Clinique terméktől nem vártam volna, az arcomra nem is merem más márka termékeit kenni, mert egyedül a Clinique vált be, de úgy látszik tőlük sem mindent bír el a bőröm. Szerencsére azonban már a Moisture Surge-nek is van éjszakára való hidratáló koktélja, ami sokkal jobban bevált nekem.

2015.06.06. 11:41

Miután elmúltam 35, elkapott a láz, hogy most már nem csak a szokásos bőrproblémák, hanem a ráncok ellen is temmen kell, és nem hagyatkozhatok csupán a bőrgyógyáaszokra, hogy kezdjenek valamit a problémás bőrömmel. Mivel a pattanások, mitesszerek miatt rendszeresen kiszárítottam az orvosi kencékkel és egyebekkel a bőröm, a bőröm, valami jó kis hidratáló után kellett néznem. Beautypedia ajánlásra beruháztam ebbe a krémbe. Télen és tavasszal a szelesebb napokon nagyon élvezte este a bőröm, könnyen beszívódott a kence. Ha itthon vagyok és nem kell fényvédelem, van, hogy nappalra is ezzel kenekedek. Nem feszült az egyébként vízhiányos bőröm, és érdekes módon kevesebb patim jött elő, miután elkezdtem használni. Valószínűleg kevesebb mikrosérülés lehet most az arcomon, hogy már nem annyira száraz. A melegebb időszakban átváltottam a kombinált bőrre való változatára, ezt hámlasztás vgay pl. uszoda utáni napokon használom. A hosszú távú hatásban is bízom:-)

2014.12.21. 06:34

Ezt választottam,gondoltam kipróbálom.Most,hogy kb 10 nap eltelt,irhatok véleményt,hátha segitek vele valakinek,akinek hasonlóan érzékeny a bőre.Egy hétig semmi extra,még csak nem is húzódott a bőröm,jónak tűnt.Még a tapintása is jó volt utána,a krém zsirossága is.Ám kijöttek rajtam a viszketős pirosodásaim,melyet a krém okozott.(ha nem jó a bőrömnek,sajnos mindig ez van).Most már 3 napja viszket,vettem ismét egy bio krémet,hogy rendbe hozzam.Ő is tartalmaz egy olyan összetevőt,mely allergiás reakciót vált ki,igy nem ajánlom senkinek,aki ilyen érzékeny,csak normál bőrre.Hátha nekik jó,én biztosan kidobom.