„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
jampiangel
Frissítő selymes krém, mely SPF 40 faktorvédelemmel küzd a fáradtság és az öregedés első jeleivel. Frissítő selymes krém, mely SPF 40 faktorvédelemmel küzd a fáradtság és az öregedés első jeleivel. Az azonnali és folyamatos élénkítő hatás kiegészülve a 12 órás fáradtságcsökkentő tulajdonsággal biztosítja számodra a fiatalosabb megjelenésű bőrt. Láthatóan javítja az öregedés első jeleit, bőrtonús javító, tompítja és finomítja a vonalakat és ráncokat. Segít megvédeni bőröd napjaink kihívásaitól.
Izzadság- és nedvességálló. Olaj mentes.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.25. 11:16 - 2024.05.09. 09:36
Nekem sajnos nem jött be. A száraz bőrömre nem gyakran találok olyan krémet, ami ragacsos érzetet hagy, de erre a krémre sajnos ez igaz. Nem gyanakszik az ember, amikor a selymes, géles krémet az az ujjaira keni, de amikor szétteríttettem az arcomon, rögtön ragacsos lett, ami nem múlt el. Olyan, mintha egy csiga mászott volna az arcomon. Zselés csillogás, ragacsos érzet. Egy trópusi utazásra vettem, hogy a lehető legszuperebb krémmel védjem az arcom. Nagy páratartalomban is kirpóbáltam, ott mégrosszabb. Meglepett ez a krém, mert a nagyon száraz bőrömön még semmi sem viselkedett így. Sajnos nagyon dràga ahhoz, hogy ilyen rossz legyen. Update: beauty of joseon ginseng toner fölött nem értem miért, de nekem sokkal jobban működik,megszűnik a zsíros érzet.
2023.06.16. 11:19
Sajnos semmi jót nem tudok róla mondani. Alig várom, hogy elfogyjon a 30 ml-es kiszerelés, de lehet előbb fogom kidobni inkább. Olyan ragacsos érzést hagy a bőrömön, hogy még 3-4 órával a felkenés után is úgy ragad az arcom, mint egy cellux. Fénylik egész nap, mintha olajba mártottam volna a fejem. Sminkelni nem lehet rá, illata nincs. Az arcommal a hidratáláson kívül nem csinál semmit sem, nem lett tőle se szebb, se simább, se semmilyen. A fényvédelme se ér sokat, ugyanúgy kijött az összes szeplőm, mint a 3 ezer forintos krémnél. Ennyi pénzért én sokkal többet várok sajnálom.
Utoljára szerkesztve: 2021.06.26. 12:49 - 2021.06.14. 19:03
Annyira de annyira szerettem volna szeretni, mint a márka alapdarabját. Mivel kombinált típusú az arcom, nyáron csak a géles állagú krémek jöhetnek szóba, így nagy lelkesedéssel vásároltam meg. Gondoltam géles is, fényvédelem is, amúgy is bejönnek a márka termékei, királyság lesz. Hát nem! Totál kiszámíthatatlanul viselkedett, hol kukakos lett, időnként belefulladt a bőröm, néha betyár módon kifénylett, elvétve pedig hozta azt amit ígért . Amit tapasztalatként leszűrtem kombinált bőrüként: nagyon keveset kell használni belőle, akkor kevésbé okoz csalódást,de akkor vajon mennyire fényvéd? Nagy nem!
2021.03.27. 12:43
Hú ez egy nagyon jó krém! Szuper könnyű, nem kukacos, hamar beszívódik, a fényvédő nem csípi a szemem, és puha selymes érzést ad.
2021.03.26. 23:22
Normál bőrre használom, aha-s hámlasztó mellé. Szerintem tökéletes.
2021.03.25. 12:24
Még nem régóta használom de szerintem nagyon jó kis krém, főleg a fényvédő hatása miatt vettem, de nagyon jól is hidratál. Felvitel után fénylik tőle az arcom, de pár óra után már csak egy szép bőrfény marad. Az én száraz bőrömre tökéletes, viszont zsíros bőrre nem biztos hogy ajánlanám, ahhoz túl nehézkes az állaga szerintem. Az ára miatt levonok egy csillagot mert lehet olcsóbban is találni hasonló hatású krémeket.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.