Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
szreka
A bőr egész nap kifényesedéstől mentes marad. A mattító hatás azonnali, köszönhetően a hozzáadott mikronizált porok exkluzív keverékének, amelyek a bőrt simává, egyenletessé és selymesen puhává teszik. A könnyű, bársonyos és matt film természetesen idomul a bőr tónusához.
Száraz és nedves szivaccsal egyaránt használható.
2016.12.16. 12:38
A Corvin Müllerben hegyekben áll sok más Collistar termékkel együtt, ezt 3900re árazták le. Ha teljes árat fizzettem volna érte, nem igazán lennék boldog, de ennyiért megérte. A csomagolás nagyon praktikus, 2 tükörrel és külön, szellőzős rekkesszel a szivacsnak, bár nem túl masszív, nekem egy hét alatt sikerült megrepesztenem. Az alapozó maga elég érdekes, a fedése sztem elég gyenge, inkább csak egységesíti, mint egy BB krém, csúnya bőrhibákat nem tud elfedni, inkább csak simán zsírosabb bőrre való. Viszont a tartóssága hibátlan, kibír egy napot különösebb igazgatások nélkül + hatalamas pluszpont h nem sárgul be. A mattító hatása is tartós, sajnos emiatt a szárazabb részeket nagyon ki tudja emelni. Összeségében így leárazva jó vételnek találom, de 10000ért nem venném meg.
2013.09.06. 08:41
Ez az első high-end kozmetikumom, külföldön vettem, azért is őt, mert végre rendbe jött az arcom és nem akartam Essence vagy Catrice púderekkel próbálkozni. Tényleg nagyon szép matt eredményt lehet vele elérni, hosszú órákig tart a hatása, napközben sem fénylik az arcom, pedig nagyon izzadós vagyok. A második dobozzal használom, nem szárítja az arcomat, semmilyen allergiás kiütést, pattanást nem okozott, ami nálam ritka, hogy egy kozmetikum nem üti ki a bőrömet. A színválasztékkal is megvagyok elégedve, a Sabbia árnyalat pont illeszkedik az arcszínemhez. Az ára sajnos elég húzós és nálam gyorsan el is fogy, örülök, hogy van benne tükör és a hozzá adott szivaccsal is jól lehet dolgozni.