Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Carolin
Bőrtökéletesítő és hosszan tartó folyékony alapozó.
2017.10.03. 12:31
A Müllerben vettem akcióban. A kedvencem lett. Nem túl tartós,elég sok kell belőle, de könnyű és azt veszem észre, hogy rendszeresen ezt választom.Ha a nap vége felé kopottabb, észrevétlenül építhető is. És szerintem a bőrömnek is jót tesz, egységesebb tőle a színe. Hosszú távon se okoz semmi problémát, már a 2. üveggel használom.
2017.04.21. 02:44
Vegyes benyomások... Sikerült megfelelő árnyalatot találni belőle, ami felkenve szépen egységesíti a bőröm, a fedése viszont nagyon gyenge, a kisebb-nagyobb bőrhibákat nem fedi el. Sajnos nem is gazdaságos, gyorsan fogy, bár rajtam szépen építhető.
2014.01.07. 18:08
Rettenetes! Maszkszerű,olajos alapozó, nulla tartóssággal arany áron. Kap két csillagot az illata és a csomagolása miatt!
2013.02.04. 22:30
Nagyon maszkszerű hatást kelt. Valóban túl olajos, még az én száraz bőrömnek is sok volt. Az illata viszont kellemes, púderes.
2012.08.03. 08:21
Régebben próbáltam, de eléggé olajos és az árnyalatai sem túl természetesek. Az összetevőit elnézve többé biztos, hogy nem kenem fel az arcomra.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.