Estee
Olyan speciális peptiddel van dúsítva, mely ösztönözi a bőr kollagéntermelő tevékenységét, kisimítja a szem környékn a finom vonalakat és enyhíti az öregedés jeleit. C-vitamin tartalma révén stimulálja a kollagén szintézist, hatékony a pigmentáció ellen és kiváló egy antioxidáns is egyben.
Utoljára szerkesztve: 2014.05.25. 13:05 - 2014.04.30. 20:56
Kellemes illatú, könnyű szérum, ami azonnal beszívódik. Az állaga nagyon folyós, egészen vízszerű, csínján kell bánni az adagolásával, különben lecseppen az ujjamról. Az összetevők között sok a növényi eredetű, nekem mégsem okozott allergiát (pedig nem bírom az összes ilyen terméket). A C-vitamin viszonylag elöl szerepel a listán, ami pozitívum, és a benne lévő peptidről pedig azt olvasom, hogy az élesztőből kinyerhető és főleg hajerősítő hatásáért dicsérik :) Mintát tesztelek két hete, több tasakkal kaptam, update-elek ha bármi kiemelkedőt tapasztalok :) Teljes áron nem biztos, hogy megvenném. (ápr.30)update (május): éjszakára tettem fel és valószínűleg belefolyt a szemembe, mert 2-3 napig be volt gyulladva a könnycsatornám alatti rész az egyik oldalon. Szóval óvatosan vele, nagyon folyós..