Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lelőhely: Patikák, online

Dermedic Sunbrella Baby Napfényvédő Tej Spray SPF50+

Hozzáadva 2021.07.21.by

1999

Széles spektrumú, négy szintű védelem a gyermekek finom bőrének, az UVA, UVB, IR és VL sugarak ellen nyújt nagyon magas szintű átfogó napvédelmet. Megakadályozza a fotodermatózist, a napégést és elszíneződést. Védi a bőrsejtek DNA-ját. A tej az Aqua-proVita D innovatív aktív összetevőt tartalmazza, a D vitamin előfutára. Az UV sugárzás hatására D3 vitaminná alakul és ennek következtében enyhíti az irritációt. A C, E vitaminnak és glicerinnek köszönhetően erősíti és védi a bőrt, a tej hidratálja a bőrt és csökkenti annak transzepidermális vízveszteségét (TEWL). Erősíti a bőr védelmi funkcióit és védi a bőrt a sós vagy klóros vízben való fürdés negatív hatásaival szemben. A D-Panthenol nyugtatja a bőrpírt és enyhíti a bőr gyulladását. Hipoallergén / klinikailag tesztelt.

2025.03.21. 09:30

Dermedic Sunbrella Baby Napfényvédő Tej Spray SPF50+ – Teszteltük! Gyermekeimmel együtt próbáltuk ki ezt a napvédőt, és nagyon elégedettek vagyunk! Az állaga könnyű, nem ragacsos, és gyorsan felszívódik, így a kicsik sem tiltakoztak a használata ellen. Kiváló védelmet nyújtott erős napsütésben is, nem okozott irritációt, és a praktikus spray kiszerelés nagyban megkönnyítette az alkalmazást. Bátran ajánlom érzékeny bőrű gyerekek számára is!

2024.12.13. 00:19

Azt hiszem, joggal mondhatom, hogy minden végletet megjárt nálunk ez a napvédő. Nyáron 40 fokban tenger mellett, most, a késő ősz folyamán pedig hegyek közt fogtuk munkára. Nehezítő körülményként adott egy hiperszenzitív, világos bőrű, ámde vízimádó gyerkőc, akire nem kenhetek akármit, plusz adva voltam én, mint az idegbaj szélén egyensúlyozó anya ( úgy a 6. el nem viselt naptej után sokszor átfut az ember agyán, hogy nem sül majd pecsenyére a csemete). A Dermedictől konkrétan soha nem próbáltam még napvédőt. A spray kiszerelés már önmagában tetszett, a fluid is gyorsan eloszlatható, szolid illatú. Félve felkentem a porontyra...és nem ellenkezett! Végigtoltuk vele a nyarat, majd ősszel hegyek közt emeltük a tétet. Jelentem, nálunk állandó szereplő a polcon. Kiadós, igény szerint jól rétegezhető, a sós vizet is jól bírja. Ami pluszpont, hogy arcra is kiváló, nem okozott pattanásokat az érzékeny tinibőrön. Újravevős, határozottan ajánlott!

2024.09.03. 20:37

Kicsit több mint egy hónapja kezdtük el tesztelni a Sunbrella Baby Fényvédő spray-t, így érkezem a hosszútávú használat utánai tapasztalataimmal! Nagyon kis könnyed a textúrája. Szépen beszívódik. Nem hagy maga után ragacsos érzést! Első használatnál nagyon nehezen akart kijönni a termék, viszont utána már nem volt gond vele! Nagyon könnyed, könnyen felvihető a textúrájának köszönhetően. Nagyon szépen és viszonylag gyorsan beszívódik. Mindkét gyerekemmel rendszeresen használtuk és egyiknél sem okozott problémát. Nem hagyott ragacsos érzetet maga után. Ha nap közben sokat voltunk kint és újra kentem őket akkor picit nehezebben szívódott be de így sem volt vele gond. Összességében nagyon meg vagyok elégedve a termékkel.

2023.10.04. 15:23

4 éves ikerfiaimmal minden alkalommal használjuk ezt a szuper fényvédőt, mielőtt kimegyünk az utcára, strandolások, séták, kirándulások, játszóterezések alkalmával.Hosszabb kinti tartózkodásnál 2 óránként újra kentük, illetve pancsolások után is. Jelentem, egyszer sem égett le a bőrünk. Tapasztalataim változatlanok, az első használattól kezdve még mindig a legeslegkedvencebb gyerek napozótermékünk, fényvédőnk. Az oroszlános napozókrém (ahogy a fiaim hívják) már nem hiányozhat a polcunkról Hogy miért?Illata kellemes.Könnyen kenhető.Nem zsíros.Gyorsan beszívódik.Nem hagy ragadós érzetet a bőrön és foltot sem a ruhákon.Nem okozott problémát az érzékeny bőrünkön.Megfelelő védelmet biztosít!Vízálló, fotostabil formula. Hipoallergén termálvízzel.Klinikailag tesztelt.Nekünk nagyon tetszik :)

2022.08.16. 12:23

Nagyon szuper, könnyű viselet, nem hagy zsíros érzést, nem okoz pattanásokat a hiper érzékeny bőrőmön, és ha lehetnek még egy csillagot adnék, ugynais a napallergiás bőrömet jobban védi, alig pár kis pötty jött ki mikor ezt használtam. Ja igen, és nem hagy a ruhán sem foltot!!!! Biztosan újra veszem.

2022.02.11. 08:29

Nyáron ezt használtam az 1 éves kisfiam bőrén.Nagyon könnyed formula, praktikus a pumpás kiszerelés és kellemes Dermedic baba illatú ( a baba testápolók és fürdető örök szerelem lesz)