Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Diadermine 3D Ránctalanító Hatású Nappali Krém

4.3
Hozzáadva 2022.10.07.by

Ria13

A kor előrehaladtával a bőr hialuronsav-termelése lelassul, ami csökkent nedvességtartalomhoz vezet. A bőr állandóan veszít feszességéből, megjelennek a vonalak, majd a mélyebb ráncok is. A Wrinkle-Expert 3 D ránctalanító nappali krém hialuronsavval látja el a bőrt, ezáltal elősegítve a nedvesség megkötését a bőrben. A ráncok és finom vonalak 3 dimenzió mentén csökkennek.

1. Kisebb ráncmélység
  2. Csökkenő ránchossz
  3. Simább bőrfelület

A bőr akár már 7 nap elteltével is fiatalosabbnak tűnhet. Rendszeres használat mellett a ráncok 3 dimenzió mentén, hossz, mélység és a simább bőrfelület tekintetében is csökkennek.

Utoljára szerkesztve: 2024.07.10. 17:16 - 2024.07.10. 17:14

Anyukámnak vettem ezt a krémet, ő elégedett volt vele sima krémként használva, finom az illata, jó az állaga és gyorsan beszívódik, viszont az éjszakai változatot jobbnak tartja, mivel annak jobb az állaga. Száraz a bőre, és téltől nyárig használta, de a ráncfeltöltő és feszesítő hatását nem érezte, emiatt 4 pont.

2022.10.07. 05:23

Az éjszakai krémjét már használom egy ideje, ezt is ki szerettem volna próbálni. Nagyon jó illata van, szeretem. Az állaga sűrű, de könnyen beszívódik, nem kukacosodik utána az arcon, ami nagyon fontos szempont nekem. Matt hatása van beszívódás után. Kompatibilis a c vitaminos kúrával is, amit előtte használok. Egész napra elegendő a hidratálása. Hogy ránctalanít-e az nem tudom, de én azt mindegyik krémnél szinte "parasztvakításnak" tartom.

2018.11.21. 10:56

Kuponnal jutottam hozzá a krémhez, de nem igazán váltotta be hozzá fűzött reményeket.Kicsit nehéznek érzem, illetve mintha pattanásosodnék is tőle, bár nem vagyok 100%-ig biztos, hogy ez a krémtől van. Az illata egész jó, de ennyi pénzért várnék valami utóhatást is, de nem puhább a bőröm a megszokottnál. Nem hiszem, hogy újra fogom venni...

2018.05.28. 22:35

Még csak egy napja használom de észrevettem, hogy a szemöldököm közti ránc alig látszik a szememkörüliek pedig feltöltödtek. Az illata és az átlaga tetszik, előtte Vichyt használtam (Lifactive) az finom édes volt, de darabokban lehámlott a fejemről napközben dörzsölés hatására, ennél csak kellemes hidratált érzésem van, szóval sokkal jobb mint a Vichy. Eddig bejön, majd talán updatelek pár nap múlva.

2018.05.24. 06:16

Felaron vettem meg kuponnal... hat vegyesek az erzeseim. Elkenegetem de biztos hogy nem fogom ujra venni, kellemes az illata de eddig a hatasat meg kis formaban se latom.

2017.12.27. 13:40

Fél áron sikerült hozzájutnom, DM-es kupon által. Az illata nagyon megfogott, rendkívül kellemes, lágy illatú. Állagra sűrű, testes krém, ebből kifolyólag megfelelően hidratál. A ránctalanító hatásáról még nem tudok nyilatkozni, pár napja használom csak.