Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Douglas

Douglas Ultra Matte Foundation Alapozó

2.8
Hozzáadva 2021.02.15.by

Kokusztej

Magas fedésű professzionális alapozó a matt és egyenletes, tökéletes eredményért. Minden bőrhiba elfedésére megoldást biztosít magas pigmentáltságának köszönhetően. A professzionális formula felszívja a bőr felszínén lerakodó zsíros réteget, valamint a faggyút, ennek köszönhető a mattító hatása. A matt eredmény garantált az arcbőr kiszárítása nélkül.

8 árnyalatban kapható

2023.07.13. 09:39

Akciósan vettem, gondoltam egy próbát megér. Sajnos nem... beleül a pórusokba, ráncokba, nem lehet szépen eldolgozni. Nem lesz újra vásárlós.

2021.05.25. 15:48

Mindenképpen kell az alapozó alá primer, de azzal együtt szépen lehet vele dolgozni.Elég tartós,a maszk sem szedte le, de azért túlzás hogy 24 órát tartana.Az állaga jó, a szint is nagyon jól eltaláltam.Összességében elégedett vagyok vele, nem biztos, hogy újravenném, az ára elég borsos, viszont december óta megvan, pedig nagyon gyakran használom.Szóval: ajánlom, viszont nem csodaszer.

2021.04.17. 18:30

Hatalmas csalódás. Hiába viszem fel vékony rétegben, iszonyatosan maszkos hatású, beül a pórusokba...több esélyt adtam neki, több primerrel próbáltam, az eredmény mindig szörnyű volt. A harmadennyibe kerülő alapozók szintjét sem éri el nálam sajnos.

2021.02.03. 18:44

Ma vettem először és életem legjobb alapozója. Nagyon jó a fedése, szép a színe, jól eldolgozható. (Én szivaccsal dolgoztam el, ecsettel még nem próbáltam.) Zsíros/olajos bőröm van és gyönyörűen mattít. Mivel jó a fedése szép egyenletes arcszínem van tőle. Könnyen pirosodik a bőröm, de elfedi, nem látszik egyáltalán. Fixen újraveszem ha elfogyott.

Piactér

Több mutatása