Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
blackcat00616
Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazó arckrém érett, száraz bőrre
Vitamin- és ásványianyag-tartalma extra táplálást és hidratálást nyújt az érett és száraz arcbőrnek, és megelőzi a bőr öregedési folyamatát. A málnakivonat stimulálja a regenerációt és helyreállítja a bőr energiájának egyensúlyát, feszes és rugalmas bőrt eredményez.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
2024.01.22. 15:00
Több évig használtam, és szerettem, mert nem feszült utána a bőröm. De ez egy zsíros krém, kifejezetten érett bőrre, és a kozmetikusom azt mondta, hogy valószínűleg ez okozta a grizeket az arcbőrömön, ezért váltottam könnyebb krémre hyaluron szérummal kiegészítve. Anyukám használja épp a maradékot, és szereti (nagyon száraz a bőre).Az illata szerintem is kellemes, bár tényleg erős. Bőrfeszesítő hatást nem tapasztaltam.
2023.05.16. 16:11
Nagyon örültem hogy nem irritál!!! Szerintem szépen hidratál illata is tetszik ❣️
2022.09.18. 09:19
Az ára és az összetevői is meggyőzőek, de intenzívnek azért nem mondanám. Könnyen beszívja a bőröm, semleges illata van, napi használatra kifejezetten ajánlom.
2021.10.28. 13:42
Többször vásároltam újra, konopka másik krémjével felváltva használom úgy 8 hónapja! A korábban enyhén problémás homlokommal teljesen elbánt, mióta ezt használom, semmi nem jön ki a bőrömön. Tökéletesen hidratál önmagában is, pedig 30 felett vagyok, kombinált, vízhiányos bőrrel! Nem érzem szükségét más krémnek sem, az ára pedig fantasztikus!
2021.03.27. 01:29
Kellemes, könnyű natúr hidratáló, megfelelő érzékeny arcbőrre, alig érezhető és semleges illattal. (Nagyon érzékeny a szaglásom.) Számomra már inkább csak nappal elég: amikor úgy érzem, jót tenne egy kis kényeztető plusz hidratálás (pl. munka után, hazatérve), nagyon jól esik, főleg a szeles tavaszi napokon. (S mivel jó árban van, könnyen megtehetem.) De fiatalabb bőrre, úgy 30-35 alatt elég tápláló lehet szerintem akár éjjelre is - normál esetben. (Bár ez egyéni genetikai adottságoktól és környezeti hatásoktól is függ.) Minden esetre ajánlom a márka többi termékét is igényes és érzékeny bőrűek számára, nagyon jó minőségűek - megfizethető áron.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.15. 17:57 - 2019.12.15. 17:56
Nagyon elégedett vagyok. Sajnos a bőröm nem szereti a klasszikus natúrkozmetikumokat, de szerettem volna mégis valami természetesebb ránctalanító krémet, ez bevált. Éjszaka használom, nagyon szuper, már 2x újra vásároltam. Hamar beszívódik, nekem tetszik az illata és nem lesz se pattanásos, se piros foltos az arcom tőle. Ránctalanító hatás: csak most kezdenek megjelenni ráncok, nem tudok nyilatkozni egyelőre, hogy ránctalanít-e vagy sem.