Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Bioboltok, online

Dr. Konopka's Tápláló Arckrém

4.3
Hozzáadva 2019.01.11.by

dgyongyi93

Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza, valamint vitaminokat és többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek mélyen táplálják és helyreállítják a bőrt. A homoktövis-kivonattal együtt támogatja a bőr védekező képességét és megakadályozza kiszáradását. Simává, puhává teszi bőrt.

BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.

1999 Ft-tól

2022.12.25. 21:54

A legjobbkor találtam rá erre a kis csoda arckrémre. A bőröm már szomjazott egy krémre, ami annak ellenére, hogy táplál, nem zsíros, és tényleg hat. Na ez most nekem teljesen hozzá ezt. Tél van, egyébként is szárazabb ilyenkor a bőr, de attól megőrülök, ha nem tudok mondjuk egy alapozót felkenni, mert fénylik a krémtől az arcom. Ettől viszont egyáltalán nem! Az illata nagyon kellemes, kicsit talán narancsos-fahéjas, de abszolút nem tolakodó. Az ára meg hát szintén a hihetetlen kategória, arról nem is beszélve, hogy milyen jó összetevői vannak. Nagyon elégedett vagyok, pedig elég sok, ennél jóval drágább kategóriájú terméket próbáltam már. Remélem, beválik hosszabb távon is!

2022.06.15. 20:28

az én bőröm különösen igányli krémeket. Elégedett vagyok ezzel a temrékkel, nekem tetszik az illata is, bár engem semmilyen gyógynövényes készítmény nem zavar.

2021.07.04. 09:49

Már többszöri alkalommal veszem, mert bevált, ettől függetlenül más márkákkal felváltva használom. Nagyon jó az állaga, hamar beszívja a bőröm, télen-nyáron egyaránt előkerül. Emellett számomra plusz pont, hogy vegán!

Utoljára szerkesztve: 2021.10.03. 19:51 - 2021.01.09. 20:37

UPDATE: Huh, nope. Sajnos egy idő után kipattogott tőle a bőröm, kár érte, imádtam az illatát. :-(én ezt nagyon szeretem!:) könnyű kenni, könnyen beszívódik, nagyon fincsi cukorkás illata van! viszont lányok és fiúk ha durván száraz a bőrötök, ne várjatok tőle csodát egy nap alatt. alapvetően én is úgy használom, hogy előradírozom az arcomat, és akkor a fennmaradt szárazabb bőrterületeket 1-2 nap alatt helyreteszi, de a nagyon hámló, érdes pofinak kell adni 3-4 napot, mire használ. nagyon jó viszont, hogy lélegzik tőle a bőröm.

2020.11.23. 22:28

A sok jó vélemény után nagy reményeket fűztem hozzá, de nekem sajnos pattanásokat okozott. Többször is újrapróbáltam, de mindig ez lett a vége.

2020.11.16. 15:45

Kellemes állaga van, nem is túl zsíros nem is túl vizes. Elég jól beszívódik. Azért nem maradéktalanul...Inkább így télre alkalmas, nyáron biztosan sok lenne. Használata után elég puha lesz a bőröm, de azért lehetne még hatékonyabb puhítás terén. Ha nedves bőrre kenem, talán jobb. Az illata cukorkás.