Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Szendi
Ez a könnyű, gyorsan felszívódó hidratáló szépségelixír, azonnal a bőrszövet mélyére hatol, ahol bioaktív kivonatokkal és trópusi olajokkal energetizálja és megfiatalítja a bőrt. Saját fejlesztésűbio kivonatokból és olajokból állónövényi keverék azonnali természetes hidratációt és ragyogást biztosít, helyreállítja a bőr hidrolipid védőrétegét.
2018.06.27. 12:12
Akciósan vettem, teljes áron nem venném meg újra.Amúgy kellemes hatású,jól beszívódó szérum, bár az én extra száraz bőrömet csípte első alkalommal. Krém még szükséges fölé.