Szendi
A szűz kókuszolaj egyedülálló tápláló és hidratáló tulajdonságairól ismert. Ez a nagy arányban triglicerideket tartalmazó sokoldalú szuper olaj saját fejlesztésű természetes és bio hatóanyag keverékkel kombinálva harmonikusan hidratál, helyreállítja a bőrszövet szerkezetét, tökéletesen kiegyensúlyozza, megfiatalítja és természetes módon kisimítja a bőrt, regenerálja a sejteket.
2013.11.07. 13:31
Ez egy kicsit gazdagabb testápoló mint a gránátalmás, de nagyon szerettem ezt is télen. Az "ipari" testápolókhoz képest nehezebb elkenni és teljesen beszívódik nem marad olajos réteg a bőrön. Nagyon sokáig elég volt.
2013.09.15. 20:11
Hamar beszívódik, az illata nagyon jó, eléggé hidratál, bár néhol úgy éreztem mintha ez kevés lenne, oda még kentem egy kicsit. Elég nagy a kiszerelése, sokáig elég!
2013.06.11. 06:45
Imádom a kókuszt! Minden formában, akár enni akár magamra kenni kell. :) Nyárra gondoltam újítok valamit, így gyorsan vettem is egy ilyen testápolót. Én nagyon szeretem, finom természetes kókusz illata van, nem olyan erőteljes szintetikus, pont kellemes. Nekem elég hidratálást nyújt és hamar be is szívódik, nem kell vele "órákat" várnom, hogy felöltözhessek. Szóval csillagos 5-ös! ^^
2013.03.02. 09:34
az illata za nagyon jo de sajnos nemtartos egy kis idő után már nem éreztem
2013.01.03. 23:56
Hát én azt hittem, hogy most vettem magamnak egy jó gazdag testápolót, kókuszolaj meg minden de sajnos csalódnom kellett. Az illata isteni finom kókusztej, tényleg olyan mint a friss kókusz és még mellé olyan gyümölcsös is, szinte szomjas lettem tőle. A bőrömbe teljesen maradéktalanul felszívódik, rugalmas tapintású meg minden, de sajnos nekem egy-két óra elteltével olyan mintha nem is kentem volna be magam semmivel. Nem tudom, hogy ez most csak a tél miatti száraz bőrömnek köszönhető-e vagy tényleg nem túl tápláló. Sajnos az illata is nagyon hamar elillan. Nem is tudom hány csillagot adjak, elteszem tavaszra vagy nyárra, akkor kevésbé száraz a bőröm.