Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
myoky
A növényeket az ázsiai területeken ősidők óta alkalmazzák a test közérzetének javítására. Ezt az ápoló krémet a tiszta és igényes bőrre fejlesztették ki.
2015.03.19. 11:32
Gyorsan és könnyen felszívódik. Én alapozó használata előtt szoktam kenni vele az arcom, de a kiszáradt kézre is nagyon jó. Nekem az illata is nagyon tetszik és sokáig elég. :)
2014.02.10. 21:23
Olcso,konnyen felszivodik,remekul nyom nelkul hidratal.Az illata nem irritalo.Ajanlott :) Szinten PingvinPatika beszerzes.
2013.10.03. 10:18
Szeretem a Pingvin patikás kuponos olcsó krémeket, 300 ftért igazán megéri, nagyon sokáig tartanak, és bízok a német minőségben. Ez a krém csodákat tesz a kiszáradt, főleg a télen kifújt száraz bőrrel, mindig mellettem van és állandóan kenem vele a kezem. Kézkrémnek használom de arcra, testre is jó.
2011.04.20. 17:19
A tégelyen illatanyagmentesnek van feltűntetve, az összetevőket elnézve viszont ez nem így tűnik... Egyébként nem rossz krém, egész olcsón.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.