Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Dr. Scheller Arganöl & Amaranth Anti- Falten Augenpflege

3.8
Hozzáadva 2012.11.12.by

bbcs87

Dr. Scheller Argán olaj és Amaránt tartalmú ránctalanító, feszesítő szemápoló- igényes bőrre 15 ml.

A lehető legmélyebben hat a Phytosolve hatóanyagnak köszönhetően. Nedvesség jut a bőrbe, amely feszessé válik. Cökkennek a szem környéki ráncok.

100%-ban szilikon, ásványi olaj és szintetikus színezéktől mentes.

Ellenőrzött natúr kozmetikum a német BDIH minősítésével.

Utoljára szerkesztve: 2016.06.29. 12:00 - 2016.06.29. 11:57

Szemkörnyékre hidratálónak jó, elég gyorsan beszívódik. Jó sokáig elég egy tubussal belőle, kevés kell egyszerre, jól eloszlatható. Hát olyan értelemben csökkentheti a ráncokat, hogy a száraz bőr könnyebben ráncosodhat, és a megfelelő hidratálástól kisimultabb lesz. Bár végülis a termékleirásban is lényegében ez van, kicsit tudományosabban...Egyéb hatást nem vettem észre, a halvány kis szarkalábak ugyanúgy megmaradtak. Összességében nem rossz, de csodát nem fog tenni a hangzatos marketingszöveg ellenére sem.

2015.02.12. 19:21

Sokáig elég volt ez a kis tubus , mert nem kell sok belőle . Jól hidratál , viszonylag hamar beszívódik . Más hatást nem vettem észre , sajnos ...

2015.02.12. 19:00

Nem rossz... Nem rossz... Egy hónapja használom reggel és este. Az elején nagyon nem voltam megelégedve, szüneteltettem is a használatát, de most újra elővettem és rendszeresen krémezek vele. Reggel vékonyabban kenem, gyorsan beszívódik, ezért könnyű sminkelni rá, este pedig vastagabban és szintén pikk-pakk elnyeli a bőröm. Észrevettem ici-pici halványodást a szemem alatti ráncocskák esetében, de azért várjuk ki a végét a tubusnak :)

2014.05.04. 10:30

hihetetlen! ez a szemránckrém igazán tud valamit! nagyon nagyon jó! nekem bevált! :)

2012.11.27. 07:14

3 hónapja használom ezt a krémet. Pozitívum, hogy jó az állaga, hamar beivódik a bőrbe. Negatívum, hogy eddig nem igazán látom a hatását. Nekem a ránctalanítás lett volna a cél, de semmi javulást nem látok, pedig még nincsenek nagyon mély ráncaim. Biztos, hogy nem veszem újra. Azért adok 3 csillagot, mert jól hidratálja a bőrt, de ennyi a hatása.